2777
2789
عنوان

بالا رفتن سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دختر 18 تا 25 پسر 25 تا 30   به نظر خودم

یکم املا کار کن زشته. اوضاع 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

تو هنوز مزه فقر را نچشیدی.. ولی من سراسر زندگیم چشیدم از کودکی... خیلیی سختی کشیدیم زیاد . پس من غلط بکنم با فقیر ازدواج کنم.. الله عاقبت بخیرم کنه..الهی امین

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
دین میگه یه پسر باید بتونه شرایط اقتصادی که پدر محترم رو در حدود 40 الی 50 سال برای شما ساخته و در ش ...

دقیقا بله

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

چرا با این قوانین احمقانه ضد زن یه خانوم باید ریسک کنه و ازدواج کنه و نه تنها پیشرفت نکنه بلکه در جا بزنه و چه بسا پسرفت کنه شرایطش(به خصوص شرایط مالیش)؟

به چه دلیل؟

جالبیش اینجاست کافیه عروس یه قلم وسیله توی جهازش کم باشه یامارک فلان نباشه تااخربایدازخانواده شوهر وخودش بشنون فلانی این داشت توجهازش تونداشتی. 

برواقااین ایرادپرتوقع بودن روروی خودتون بذار

لطفالایک نکنید،ممنون
کلی هست حداقل ها رو کی گفته نباید داشته باشه اسمش زندگی مشترک هست  نه این که پسره جر بخوره زی ...

فکر میکنم شما تو ایران زندگی نمیکنید

دو طرف به یه اندازه تو فشارن

پسر خرج عروسی خیلی معمولی و تهیه مسکن تهیه حداقلی از طلا و لباس

دختر هم تهیه جهاز باز در حد معمولی

ولی  تهیه همین معمولیا و حداقل ها چندصد میلیون پول روشاخشه

دین میگه جهازی که هنوز مادر طرف نداره دختر ببره ؟

کجای قانون و قرآن گفته دختر باید جهیزیه 300 ملیونی بده 

اصن کجا گفته باید جهاز داشته باشه 

عرف رو قبول دارم ولی با قناعت میشه زندگی رو شروع کرد

از مدتی که توی سایت بودم این کلمه رو دیدم خوشم اومد    

خیلی بی ادبانس ادم یاد چیز دیگه میفته

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی
کلی هست حداقل ها رو کی گفته نباید داشته باشه اسمش زندگی مشترک هست  نه این که پسره جر بخوره زی ...

اوردها😒جوابتون توی یه پست دیگه دادم،خیلی شماخوش خیالید

لطفالایک نکنید،ممنون

پس اعتقاد ب فمنیست داری ؟یا اعتقاد ب دین ؟دین میگه پسر جر بخوره از اونور حق حقوق خاصی براش قایل شده.  فمنیست میگه با هم تهیه کنن همه چی رو حقوق هم برابر ؟

کدومو میخوای ؟

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
تو هنوز مزه فقر را نچشیدی.. ولی من سراسر زندگیم چشیدم از کودکی... خیلیی سختی کشیدیم زیاد . پس من غلط ...

خانم محترم من کی گفتم کسی با فقیر ازدواج کنه ولی توقع پبت هوس با بنز s300  نداشته باشن