2777
2789
همون مراکزی ک دوره تکنسین داروخونه میزادن یاجهاد دانشگاهی دارن دورش معمولاهم ۳ماه طول میکشه با بخش ع ...

ممنون عزیزم ❤

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیپلم داشته باشی میتونی اینجامن اصفهانم ۷۰۰ بودچندوقت پیش الان نمیدونم

منم اصفهانم..کجاش ؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
عزیزم دروازه شیراز اول خیابون سعادت آباد کوچه نورانیان بوداسم کوچش فکرکنم  مجتمع یاس

میگم من خمینی شهرم بنظرت اینجا هم داره؟چجوری باید بفهمم اینجا هم دوره اموزشی داره؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
ببخشید عزیزم الان حقوق شوهرت تو داروخونه چقدره ؟البته اگه دوست داشتی بگو

اونجایی که همسر من کار میکنه ساعتی میدن راستش دقیق نمیدونم چقدره ولی همسر من از ساعت ۴ بعداز ظهر میره تا ۱۰و نیم شب حدود ۱۵۰۰ میگیره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اصفهانم رفتم انجمن داروسازان ۷۰۰شد سه ماه و خورده ای طول کشید الانم سرکارمیرم

دوست عزیز کار تکنسین داروخانه  سخته ? یه دوستی می‌گفت قیمت زنی داروها سخته درست میگه با حساب و کتاب خیلی در ارتباطه ? و بیمه ها هم چطور ?