2777
2789
عنوان

خانومای باردار

337 بازدید | 18 پست

بعد از اینکه فهمیدید باردارید چکار کردید؟

باید بریم دکتر یا زوده ؟

آزمایش تیروئید قبلا دادم بازم باید بدم؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون روز آزمایشم مثبت شد رفتم دکتر

لازمه برم دکتر چکار کرد؟ گفت برو هفته هشت بیا برای صدای قلب یا ازمایشی چیزی نوشت؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من وقتی فهمیدم باردارم با توجه به عدد بتا متوجه شدم 5 هفته خورده ای‌ام صبر کردم تا هشت هفته که شدم رفتم تا هم ساک دیده بشه هم صدای قلبو بشنوم.... وقتی برید پیش دکتر خودش همه آزمایشای لازمو واست مینویسه ولی بهش بگو که آز تیروئید دادی 

😎🤔
اول باید سونو‌بری بعد بری دکتر

سونو که زوده چیزی مشخص نمیشه هفته ی چند رفتی سونو؟

من وقتی فهمیدم باردارم با توجه به عدد بتا متوجه شدم 5 هفته خورده ای‌ام صبر کردم تا هشت هفته که شدم ر ...

قبل بارداری آزمایش تیروئید دادم . همون کافیه به نظرت؟

اول یه آزمایش بتا میدی،بعد با اون میری دکتر واست سونوی قلب مینویسه،قلبش ک تشکیل شد،واست آزمایش کاملی مینویسه،بعد خودش واست نوبت میزنه مرتب چک میشی

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
لازمه برم دکتر چکار کرد؟ گفت برو هفته هشت بیا برای صدای قلب یا ازمایشی چیزی نوشت؟

چکاپ کامل نوشت

مکمل برام نوشت

سونو واژینال انجام داد برای دیدن ساک بارداری

برای ۸ هفته هم سونو قلب نوشت

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
اول یه آزمایش بتا میدی،بعد با اون میری دکتر واست سونوی قلب مینویسه،قلبش ک تشکیل شد،واست آزمایش کاملی ...

ممنونم توضیحات کاملی بود .

تیروئیدت نرمال بود؟

بله نرمال بود.