2777
2789
عنوان

نی نی یار جان دوکاربر دیگه دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 82 پست
پس چجور برگشتی؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم بخدا نمیدونم چی بر چی شده کاربریمو با هزار زور برگشتم کاربریمو هست دویستو خورده ای تاپیک داشتم اینهمه دوست داشتم هیچکدوم نیستن😔😔😔😔

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه قطع دسترسی شده بودین که نمیتونستین پست بذارین و تاپیک بزنین😅

اگه یه نگاهی کنین قبلا خیلی تاپیک داشتم عکس داشتم دوستان و...الان نیست من با زور دوباره برگشتم

منم گنگم    

بابا چند دقیقه پیش توی یه تاپیک دونفر دعواشون بود بعد نی نی یار آنلاین شد من گفتم چیزی نگین نی نی یار آوند..بعد اومدم پست یکی از بچه ها رو لایک کنم دیدم نوشت اول وارد کاربریتون بشین😭

دیدم بالای صفهم نوشته ثبت نام الانم کاربریم همون ولی نه عکسمو هست نه پستا نه دوستا نه تاپیکاهیچییییی

خواهش میکنم  ساعت ۱۰ صبح

عذر ميخوام من با گوشی برادرم به اینترنتش وصل می شم.شبا از سرکار میاد میشه همون موقع ها بیام خصوصی خدمتون؟نخواستم بدقول باشم شرمنده

صلی الله وعلیک  'یا ابالحسن یا علی ابن ابی طالب علیه السلام
@نی_نی_یار_شب   دلیل ترکوندن کاربری من چی بود😭

اشکال نداره

احتمالا لازم بوده بترکه

این یکی کاربریت ک برج ۲ ساختی داشته خاک میخورده !!!

کمتر زیرابی برو دختر جون .. خخخ

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
بی زحمت برای تاپیک آخرم گزارش بزنید بترکه

زین پس با نوشتن کلمه احواز و صدا زدن یه دخی خیلی اریایی و از این حرفا، بهمین اسانی بهمین خوشمزگی  ترکانده شوید 😅

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
خواستم اینجا بگم حق باکاربر دختر آریایی بود 😔😔😔😔

تو ک تاپیک گزارش خورده رو نخوندی

از کجا فهمیدی