2777
2789
عنوان

نی نی یار جان دوکاربر دیگه دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 82 پست
اشکال نداره احتمالا لازم بوده بترکه این یکی کاربریت ک برج ۲ ساختی داشته خاک میخورده !!! کمتر زیرا ...

چرا تهمت میزنی آخه من نمیدونم بخدا چی به چی شده اون یکی کاربریمو ترکوندن من با این اومدم حالا زده برام برج 2😭😭

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
چرا تهمت میزنی آخه من نمیدونم بخدا چی به چی شده اون یکی کاربریمو ترکوندن من با این اومدم حالا زده بر ...

ببخش دریا جان .. صفحاتو نخونده بودم

معذرت میخام

برمیگرده کاربریت احتمالا

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم  ساعت ۱۰ صبح

نی نی یار جان کاربری دخترdarya رو بترکون😔اون یه کاربری دیگمه لطفا رسیدگب کنید من با یه مرورگرهم اون کاربری رو داشتم هم اینو...حالا با اونو برگردونین اینو بترکونین یا اونو بترکونین اینو بذارین

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

نی نی یار جان کاربری دخترdarya رو بترکون😔اون یه کاربری دیگمه لطفا رسیدگب کنید من با یه مرورگرهم اون ...

سلام عزیزم کاربریتون نترکیده شما اشتباه وارد این کاربریتون شدین اگر از این خروج رو بزنین بعد میتونین وارد اون کاربریتون بشین شماره ای که اون کاربری رو ساختین بزنین بعد رمزشو بزنین وارد میشین

https://www.ninisite.com/user/discussion/56508f77-625a-47db-b778-3f4ce55978ea/دخترdarya

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چطور به این نتیجه رسیدی ایکاش ایکاش فقط برگرده

دیشب نتم قطع شد نشد ریپ کنم من اون تاپیکو نخوندم اما اگ دختر اریایی گفته باشه املاش و درست بنویسین شماها هی اصرار کنید ک احواز درستتره پس حق با اون بوده چون عربهای تجزیه طلب فقط این جور مینویسن 

تو ک تاپیک گزارش خورده رو نخوندی از کجا فهمیدی

درسته نخوندم اما انقدری اخبار میبینم ک بدونم الاحواز چ گروهی ان درضمن اهواز هیچ وقت با ح جیمی نوشته نمیشه یکم اخبار ببین بعد از قصد و نیت یه عده تجزیه طلب بیا حرف بزن

درسته نخوندم اما انقدری اخبار میبینم ک بدونم الاحواز چ گروهی ان درضمن اهواز هیچ وقت با ح جیمی نوشته ...

باشه عجیجم

خیلی حق بجانب حرف میزنی.. خیلی جالبه ک خودتم محق میدونی

اونی ک نسنجیده حرف زده شمایی ن من

بیشتر تحقیق کن جا داری هنوز 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
سلام عزیزم کاربریتون نترکیده شما اشتباه وارد این کاربریتون شدین اگر از این خروج رو بزنین بعد میتونین ...

بترکوندیش خواهشا اون سیمکارت گم شده

عکسه الان من تایید کنید