بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نی نی یار جان کاربری دخترdarya رو بترکون😔اون یه کاربری دیگمه لطفا رسیدگب کنید من با یه مرورگرهم اون کاربری رو داشتم هم اینو...حالا با اونو برگردونین اینو بترکونین یا اونو بترکونین اینو بذارین
نی نی یار جان کاربری دخترdarya رو بترکون😔اون یه کاربری دیگمه لطفا رسیدگب کنید من با یه مرورگرهم اون ...
سلام عزیزم کاربریتون نترکیده شما اشتباه وارد این کاربریتون شدین اگر از این خروج رو بزنین بعد میتونین وارد اون کاربریتون بشین شماره ای که اون کاربری رو ساختین بزنین بعد رمزشو بزنین وارد میشین
دیشب نتم قطع شد نشد ریپ کنم من اون تاپیکو نخوندم اما اگ دختر اریایی گفته باشه املاش و درست بنویسین شماها هی اصرار کنید ک احواز درستتره پس حق با اون بوده چون عربهای تجزیه طلب فقط این جور مینویسن
درسته نخوندم اما انقدری اخبار میبینم ک بدونم الاحواز چ گروهی ان درضمن اهواز هیچ وقت با ح جیمی نوشته نمیشه یکم اخبار ببین بعد از قصد و نیت یه عده تجزیه طلب بیا حرف بزن