2777
2789

امروز کسی ک چندماه پیش باهاش کات کردم زنگ زده میگه کتابمو بده اسنپ برام بیاره😐😐😐تازه خودش زنگ نزد دوستش زنگ زد میگ کتابش پیش شماست بدید اسنپ بیاره!!😐😐😐

تازه کتاب مال اون نبوده لجم از این میگیره. رفته بودیم ی مراسم و این کتاب به هر دومون هدیه دادم

کتاب مهمی هم نیست میتونست بره بخره 

وا خل و چله

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرست هزینه اسنپ رو هم پرداخت نکن خودش پرداخت کنه😅

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وا خل و چله

چیکارکنم؟

من چون خودم کتابو میخاستم انکار کردم ک  ن مال منه و بدون خدافظی قطع کردم. اصلا کتاب مهم نیست من ازش خیلی میترسم🥲آدم خطرناکیه

خیلی خطرناک

بفرست هزینه اسنپ رو هم پرداخت نکن خودش پرداخت کنه😅

چیکارکنم؟

من چون خودم کتابو میخاستم انکار کردم ک  ن مال منه و بدون خدافظی قطع کردم. اصلا کتاب مهم نیست من ازش خیلی میترسم🥲آدم خطرناکیه

خیلی خطرناک

از طرفی احتمالا کتاب بهونه اس ... از این میترسم

کتابو بدم باز زنگ بزنه🥲

چیکارکنم؟من چون خودم کتابو میخاستم انکار کردم ک ن مال منه و بدون خدافظی قطع کردم. اصلا کتاب مهم نیس ...

شت این بده

سعی کن یجوری بپیچونیش

یا نهایت با اسنپ بفرست بره

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
چیکارکنم؟من چون خودم کتابو میخاستم انکار کردم ک ن مال منه و بدون خدافظی قطع کردم. اصلا کتاب مهم نیس ...

خب کتابو بده بره دنبال دردسری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وااا چرا بترسی مگه عکس نود ازت داره؟

عکس نود نه ولی باهاش 🔞 داشتم... بعدم اصلا مسئله اون نیست در کل عقل نداره و آدم سالمی نیست

میدونم بخاطر آبروی خودش نمیاد 🔞 بگه .. ولی هرکاری ازش برمیاد.. آدمی ک عقل نداره هیچ جوره نمیشه پیش بینی کرد چ کاری میخواد بکنه اینم همینه

مبگم ک کتاب بهونه اسکتابو میتونه بره بخره

خب تو بهونه دستش نده 

کتابو بده بعدم بلاک