2777
2789

یک کرم آبرسان دارم احساس میکنم بوش تغییر کرده ولی تا تاریخ انقضاش خیلی مونده توی دمای اتاق هم نگه داری کردم

کمی هم پوستم میسوزنه که مدلشه از ایناست:

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
اینا همینجورن

شما از اینا داشتین؟ راضی بودین؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیری نداره انچنان بیشتر باعث جوش میشه

اهوم

حالا من نمیدونم فاسد شده یانه تاریخ انقضاش دوسال بعده

حیفم میاد بندازم دور

کلا کامان برنده خیلی خوبی نیس

من نمیدونستم دفعه اوله گرفتم

گول ظاهرشو خوردم بنظر خوب میومد

کدوم برند خوبه؟ پوستم خشکه و جوش میزنه

ااصلا نزنجوش میزنی

چ برندی خوبه

پوستم خیلی خشکه و جوش دارم

من نمیدونستم دفعه اوله گرفتم گول ظاهرشو خوردم بنظر خوب میومدکدوم برند خوبه؟ پوستم خشکه و جوش میزنه

من  برند اردن ژل شستشو و ژل جای جوششو دارم راضیم کلا برند خوبیه ولی ابرسانشو نمیدونم