2777
2789
عنوان

بچه ها ببخشید یک دقیقه میاین

97 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان من دیشب هم تاپیک زدم راجب بیماری پسرم  ... دیشب خوابید صبح بیدار شد دیدم صداش در نمیاد به زور میتونه حرف بزنه سینش هم خس خس میکنه امروز دکتر بردمش گفت تار های صوتیش ملتهب شدن خیلی ناراحتم ... یعنی اینم اثرات ویروسه ؟! کسی دور و برش همچین مریضی هست ؟

نمیدونم عزیزم شاید عفونته یا ملتهبه خوب میشه نگزان نباش

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش داروهاشو بده پسرمنم آلرژی گرفت سینه اش خس خس میکرد آنتی بیوتیک  و سیتریزین و اسپری دلد دکترش. خوب شد

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
وقتی هم یه چیزی میخوره چند تا لقمه میخوره بعد یهو دستشو میبره به دهنش و گریه میکنه و جیغ میزنه

نازی گلوش در میکنه نمیتونه زیاد غذا بخوره.بهش فشار نیار داروهاشو بخوره ان شالله تا چند روز آینده حالش کاملا خوب بشع

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
وسط ناراحتیم با خوندن امضات خندم گرفت خدا دلتو شاد کنه

فدات گلم ایشالا گل پسرت هم خوب میشه صلوات میفرستم براش

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
تهران نیستم.. بابلم

من تهرانم نصف شب پسرم از خواب پرید اصلا نمیتونست نفس بکشه شوهرم همون موقع بردش بیمارستان کودکان اونجا براش بخور سرد گذاشتن و یه چیزی هن ریخته بودن تو بخورش که نفسش باز شد ولی تا شب عید سرفه میکرد برونشیت شده بود پسرتون باشگاه میره ؟؟ چند سالشه؟؟