2777
2789
قضدمون ازدواجه چون شرایطمون خاص هست دوستی برای ما تعریف نداره خجالت میکشم سنمون رو بگم🙈

اگر مطمئن بودی ازش یه همچین سوالی از ذهنت رد نمیشد که بخوای به نفر دوم فکر کنی،  عقلت داره آلارم میده ولی قلبت نمیخواد قبول کنه اگر بالای چهل سالشه فاتحه رو بخون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناختم از دومیه کافیه ازدواج ز طرف من مطمئنا عاشقانه نخواهد بود و منطق محوره اما ایشون رمانتیک تر ...

اخلاق خیلی مهمه اینجوری که میگی انگار آدم یک دنده ایه . به نظرم بیشتر رفت و آمد داشته باشید ببین میتونی تحملش کنی یا نه و حتما مشاوره قبل ازدواج هم برید

تو بیا و بمان ... 💜
ببین بهش بگو حداقل یه نشانی چیزی بزاره خونتون ولی فعلا تا فراهم شدن شرایط عقد نکنید

نمیاد

خیلی بهش گفتم

گفتم پدر و مادر من مسن هستن، بیا یه حرکتی بزن، بده این طوری

کاری نکرد تا پدرم فوت شد

الان میگه جبران میکنم فقط تا اسفند مهلت بده 

میگه فکر میکردم باید خیلی خوب باشه شرایطم تا اقدام کنم

حالا که صبر کردی پس صبر کن تا اسفند

خیلی خوب جلو میام

مرد خیلی متشخصی هست، پوزیشن بسیار خوب اجتماعی و ....

اخلاق خیلی مهمه اینجوری که میگی انگار آدم یک دنده ایه . به نظرم بیشتر رفت و آمد داشته باشید ببین میت ...

یک دنده ای که رگ خواب داره و اون هم محبته 

باهاش محبت آمیز رفتار کنی دنیا رو به پات میریزه

کاری که برای من سخته

بگو چطور عشق اولی رو از دلم بیرون کنم 

☹☹☹الهی عزیزم باور کن توی این مسئله من واقعا نمیتونم خوب راهنمایی کنم چون هیچ وقت به کسی وابسته نشدم ☹☹☹

اما بهتر نیست بری مشاور؟؟

درضمن شما ک نمیدونی دومی ۱۰۰%اوکی هست یانه تازه باید اون و بشناسی سرخود اولی و رد نکن 

ببین دومی آیا واقعا خوبه و کلا یه مدت واسه آشنایی صحبت بکن باهاش البته خب هرمردی اوایل خودشو سوپرمن جلوه میده ولی به هرحال ببین چی به چیه بعد اگر دیدی ارزش داره اولی و کات کن 

قبلش هم بهش بگو ک من خواستگار عالی دارم شاید اقدام کنه مثلا بگه ۲تا۳ماه دیگه میام ک خب خوبه دیگه منتظر بمون

I'd walk straight through the bullet😏
یک دنده ای که رگ خواب داره و اون هم محبته  باهاش محبت آمیز رفتار کنی دنیا رو به پات میریزه کا ...

چرا سخته عزیزم. خب اونم به محبت نیاز داده همینجوری که شما نیاز داری اگه از همه نظر خوبه قبولش کن و فکر اولی هم را از سرت بیرون کن چون واقعا یه مرد تو این سن و سال که شما میگی دیگه نباید دنبال بهانه باشه اگه قصدش ازدواج بود پا پیش میزاشت

تو بیا و بمان ... 💜