2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت شد پس. اولی دلیلش چیه که میگه صبر کن بعد از چهار سال ؟

میگه خودم هم نمیدونم

نمیتونم تصمیم بگیرم اما الان وضع تغییر کرده

کم سن هم نیست

بعد فوت پدرم که همین اواخر بوده باید تکلیف رو با یکی یکسره کنم

چون نمیشه یکی رو علاف کنم برای چند ماه

اولی رو حس عاشقی دارم بهش جز تعلل هیچ بدی نداره نمیتونم ازش عبور کنم به سادگی دارم عذاب میکشم

چهار سال تعلل،  ببین نهایت دوستی دو ساله کسی که تو این مدت تکلیفت رو مشخص نکرد دیگه نمیکنه مطمئن باش اگه با رفاقت مشکلی نداری باهاش بمون ولی اگه قصدت ازدواجه بدون باهاش به جایی نمیرسی البته سن هر دوی شما رو بدونم بازم مطمئن تر نظر میدم 

میگه خودم هم نمیدونم نمیتونم تصمیم بگیرم اما الان وضع تغییر کرده کم سن هم نیست بعد فوت پدرم که هم ...

پس انگار این اولیه خیلی بلاتکلیفه هیچ هدف و امیدی برای زندگی نداره. با دومی چند ماهی در ارتباط باش ببین چجوریه

تو بیا و بمان ... 💜
چهار سال تعلل،  ببین نهایت دوستی دو ساله کسی که تو این مدت تکلیفت رو مشخص نکرد دیگه نمیکنه مطمئ ...

قضدمون ازدواجه چون شرایطمون خاص هست

دوستی برای ما تعریف نداره

خجالت میکشم سنمون رو بگم🙈

پس انگار این اولیه خیلی بلاتکلیفه هیچ هدف و امیدی برای زندگی نداره. با دومی چند ماهی در ارتباط باش ب ...

شناختم از دومیه کافیه

ازدواج ز طرف من مطمئنا عاشقانه نخواهد بود و منطق محوره

اما ایشون رمانتیک تر از منه

مرد بسیار جدی هست بر خلاف نفر اول ولی حرف حرف خودشه

من اینقدر اینجوری له کردم  تیم ملی رو رد کردم  جام جهانی رو تکی باید بدن به من   &nbs ...

ای جاااان منم یک عدد تکواندو کار حرفه ای😁😆😆😆🤚🤚🤚 طرف و با یک حرکت ناک اوت میکنم 🤣🤣🤣

I'd walk straight through the bullet😏