2777
2789
عنوان

پاییز نارنجی🍁🍁🍁🍁در روستا

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق روستا ام اونم فقط تو پاییز...

بشینی پشت پنجره و بارون رو تماشا کنی مگه داریم بهتر از این...

همه بیمارستان پر شده بود از صدای جیغ دختری که برای شیمی درمانی نمیذاشت دست به موهاش بزنن...!
به به  منم خیلی دوست دارم یه خونه تو روستا داشته باشیم تابستونا برم روستا زندگی کنم😍😍😍

اینجوری خوبه ک تابستونا بریم..ولی شوهرم میگه اگه تو راضی باشی کلن بفروشیم بریم شهرستان زندگی کنیم از تهران و ترافیک و الودگی و...راحت شیم ولی من دوست ندارم خانوادم اینجان من تک و تنها برم شهر غریب چیکار کنم

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

جانم😍😍😍💖❤️💕

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.