2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز 8 پریم سونو دادم فولیکول درحال رشد 13 میلی داشتم ک دکتر گفت خوبه شبی 2 متفورمین میخورم و بهم لتروزول داد گفت اگ پریود شدی از شب 3 بخور انماه عکس رنگیه رحم رفتم گفت احتمالا اینماه حامله بشی امروز 7 روز ازموعودم گذشته خدا کنه پریود نشم میترسم بیبی بزنم

اونی ک میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یا پارتیش وااالا بزودی مامان میشم   دلم روشنه یعنی میشه منم بیام تیکر بزنم و بنویسم خداجونم خودت مواظب فندقم باش  
من روز 8 پریم سونو دادم فولیکول درحال رشد 13 میلی داشتم ک دکتر گفت خوبه شبی 2 متفورمین میخورم و بهم ...

انشالله عزیزم باردار باشی .دکتر منم گفت این ماه جای امیدواری هست ولی من خودم نا امیدم

انشالله عزیزم باردار باشی .دکتر منم گفت این ماه جای امیدواری هست ولی من خودم نا امیدم

چندوقته اقدامی 

اونی ک میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یا پارتیش وااالا بزودی مامان میشم   دلم روشنه یعنی میشه منم بیام تیکر بزنم و بنویسم خداجونم خودت مواظب فندقم باش  
آره دکتر بهم کلومیفن و دگزا تجویز کرده

انشالله به زودی نتیجه بگیری ولی دکتر من برای ماه اینده باز همون لتروزولرو تجویز کرده ۴ عدد نمیدونم استفاده کنم

نه ماه

زوده عزیزم تا یکسال طبیعیه من 1 سالو 1 ماه اقدامم مشکلی هم نداریم ولی نمیدونم خدا منو لایق نمیدونه ک بهم یه بچه بده