2777
2789
انشالله به زودی نتیجه بگیری ولی دکتر من برای ماه اینده باز همون لتروزولرو تجویز کرده ۴ عدد نمیدونم ا ...

خیلی ممنون عزیزم😘

همچنین شما هم زود به مراد دلت برسی😊

آره به تو بیشتر بده  خوب فعال ترش میکنه

حتما حتما پیاده روی رو برو  بخدا جواب میده

سایز فولیکولت خوب میشه

البته من گلوگوفاژم میخورم اونم خوبه بنظرم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم😘 همچنین شما هم زود به مراد دلت برسی😊 آره به تو بیشتر بده  خوب فعال ترش میک ...

خیلی ها میگن گلوکوفاژ با متفورمین فرقی نداره ماه پیش خیلی ورزش کردم ولی تاثیری نداشت

خوبه ادامه بده  معمولا تنبلی تخمدان  بعد چند وقت ورزش مداوم باعث بهبود تخمک گذاری میشه

من خیلی عجله دارم باید زود باردار شم چون خانواده شوهرم در جریان قرار گرفتن خیلی پیگیری میکنن

خیلی ها میگن گلوکوفاژ با متفورمین فرقی نداره ماه پیش خیلی ورزش کردم ولی تاثیری نداشت

آره خوب گلوکوفاژ همون متفورمین  اما خارجیشه

کارایی دوتاشون یکیه

اما گلوکوفاژ عوارض تهوع و اینا نمیده

.
من خیلی عجله دارم باید زود باردار شم چون خانواده شوهرم در جریان قرار گرفتن خیلی پیگیری میکنن

ول کن اونارو  وگرنه از استرس پیر میشی  بخوای هی به اونا توضیح بدی

بهشون بگو دکتر یه مدت قرص ویتامین دی داده مصرف کنم بعد چند ماه بعد اقدام کنم

که هی هر ماه منتظر خبر نباشن  شما هم استرس داشته باشی  خوب نیست واست

.
ول کن اونارو  وگرنه از استرس پیر میشی  بخوای هی به اونا توضیح بدی بهشون بگو دکتر یه مدت ق ...

اره میدونم استرس بد ولی زمزمه هاشون شروع شده مخصوصا برای سنم😔