الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۴ ماه که نشد ماه ۵ این ماهه که میخوام برم عکس رنگی ببینم چی میشه ی مقدار ترشح از سینه هم داشتم که ...
عزیزم توکلت به خدا باشه.انشالله زود زود بدون دوا دکتر حامله شی.شوهر من کم تحرکی داره.دکترم گفت باید توهم دارو بخوری چون اون ضعیفه.حالا بدبختی منم اینه شوهرم طاقچه بالا میزاره دارو نمیخوره بهش برخورده که مشکل از اونه.بمیرم براش غرورش شکسته انگار😔
به زودی مامان میشم😄 اسمشم میزارم امیر مهدی😍 یا محیا😍بگو انشالله دوست گلم،شاید خدا با دعای شما منو مامان کرد🙇🙇☺
آخه سری اول تو اولین اقدام باردار شدم اما متاسفانه پسرمو یه هفته بعد تولد ازدست دادم.مشکل قلبی داشت وخوب نشد.تیرماه پارسال هم تولدش بود هم ماه پرکشیدنش.اما الان چهارماهه هیچی به هیچی
آخه سری اول تو اولین اقدام باردار شدم اما متاسفانه پسرمو یه هفته بعد تولد ازدست دادم.مشکل قلبی داشت ...
الهی عزیززززم خدا به زودی بهت بچه میده با همه ی اینا زود عشقم برای ناامیدی من دوستم تو دوران عقد باردار شد سقط شد بعد ازدواج یکسال تو اقدام بود بعد باردار شد طبیعیه
ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این بعد از این میزان خود شو تا شوی موزون خویش