2777
2789
عنوان

پریووووود شدم😭😭😭😭😭 شما بگین چی کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 86 پست
عزیز 4ماه زوده برای عکس رنگی چند سالته؟من بعد سه سال اقدام عکس گرفتم که الان شده 4سال و بازم انتظار.

گفتم که گلم باید زودتر باردار شم.

دکتر کفت چندماهه دیگه من گفتم همین ماه بدم خیالم راحت شه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که گلم باید زودتر باردار شم. دکتر کفت چندماهه دیگه من گفتم همین ماه بدم خیالم راحت شه

ان شالله چیزی نیس..زود بار دار میشی

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
۴ ماه که نشد ماه ۵ این ماهه که میخوام برم عکس رنگی ببینم چی میشه ی مقدار ترشح از سینه هم داشتم که ...

عزیزم توکلت به خدا باشه‌.انشالله زود زود بدون دوا دکتر حامله شی.شوهر من کم تحرکی داره.دکترم گفت باید توهم دارو بخوری چون اون ضعیفه.حالا بدبختی منم اینه شوهرم طاقچه بالا میزاره دارو نمیخوره بهش برخورده که مشکل از اونه.بمیرم براش غرورش شکسته انگار😔

به زودی مامان میشم😄 اسمشم میزارم امیر مهدی😍 یا محیا😍بگو انشالله دوست گلم،شاید خدا با دعای شما منو مامان کرد🙇🙇☺   
۴ ماه که نشد ماه ۵ این ماهه که میخوام برم عکس رنگی ببینم چی میشه ی مقدار ترشح از سینه هم داشتم که ...

۵ماه که چیزی نیست که بخوای گوشه گیر بشی یا عکس رنگی بگیری

فعلا آزمایشهای هورمونی رو بده و سونو انجام بده

پرولاکتین بالا خودش یه عامل مهمه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
چهار ماه بابا تا یکسال عادی 

آخه سری اول تو اولین اقدام باردار شدم اما متاسفانه پسرمو یه هفته بعد تولد ازدست دادم.مشکل قلبی داشت وخوب نشد.تیرماه پارسال هم تولدش بود هم ماه پرکشیدنش.اما الان چهارماهه هیچی به هیچی

آخه سری اول تو اولین اقدام باردار شدم اما متاسفانه پسرمو یه هفته بعد تولد ازدست دادم.مشکل قلبی داشت ...

الهی عزیززززم‌ خدا به زودی بهت بچه میده با همه ی اینا زود عشقم برای ناامیدی من دوستم تو دوران عقد باردار شد سقط شد بعد ازدواج یکسال تو اقدام بود بعد باردار شد طبیعیه

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
منم بعداز5سال انتظار باردارشدم الان 5ماهمه ايشالله همه چشم انتظارا خيلي زود بارداربشن  

طبیعی بار دارشدی؟بعضی روزا میگم یعنی میشه از این معجزه ها واسه من

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)