2777
2789
عنوان

با شوهر كم حرف در حد كر و لال بودن چه بايد كرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سالهاست به روي خودم نميارم برا خودم حرف ميزنم و تعريف ميكنم سعي ميكنم روحيه خودمو قوي نگه دارم توي مهموني ها احساس بدي دارم يك كلمه هم نميتونه با كسي حرف بزنه احساس بدي بهم دست ميده

ولي رابطه دو نفري هم حتي با مردي كه حرفي برا گفتن نداره وقتي از ناراحتي داري ميميري يك كلمه نميپرسه چي شده حرف هم بزني نصفش رو نميشنوه واقعا منزجر كننده هست

داشتم الان یه جا دیگه میگفتم شوهرم که قهر میکنه میشه کر و لال مصرف سیگارشم از روزی ۱ نخ میرسه به ۱۰- ...

مال شما وقتي قهره اينجوريه شوهر من در حالت عاديش همينه كه ميگين

وای توروخدا ناشکری نکن....نامزد من انقدر حرف میزنه و جنب و جوش داره و از سر و کول ادم بالا میره که گاهی میگم خدایا من چطور میخوام با این زندکی کنم اووووف😭😭😭😭

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
بزن تو گوشش من برعکس توام شوهرم انقدر حرف میزنه ازش بیزار میشم 

اگر حرف زدن زياد يك مشكل باشه حرف نزدن و خنثي بودن طرف مقابل ده تا مشكل هست باور كنيد راست ميگم

وای توروخدا ناشکری نکن....نامزد من انقدر حرف میزنه و جنب و جوش داره و از سر و کول ادم بالا میره که گ ...

😯 برعكس شما دارين ناشكري ميكنين... اينكه گفتين خيلي عاليه

عزیزم ببخشیدا اینطوری میگم،هیچ کاری نمیتونی بکنی مامان بابای من سال ۵۸ ازدواج کردن پدر من دقیقا مث ...

ميدونم هيچ كاريش نميشه كرد متاسفانه فقط من رو كرده يك موجود عصبي و سرد و بي تفاوت در كنار خودش