الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نکات کیک 👇👇😍😍 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🍘1.چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟ مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است 🌺 میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است🌸 دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است .🌺 هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است🌸کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است🌺 بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است🌸 میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است 🌺 اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است🌸 فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر 🌺 🍘2 .چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟👇👇👇 روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است🌺 مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است🌸 کیک به اندازه کافی نپخته است 🌺 🍘3 .چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟👇👇 کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است🌸 شکر ، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است🌺کیک داخل قالب مانده و سرد شده است 🌸 4.چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟👇👇👇👇 قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است 🌸 قالب بیش از حد چرب شده است🌺 مواد بیش از حد مخلوط شده است 🌸 مقدار مایعات زیاد بوده است🌺کیک بیش از حد پخته است 🌺 5.چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟👇👇 دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است 🌸 پخت کیک کافی نبوده است🌺میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است 🌺قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است🌸 کیک در هنگام پخت تکان داده شده است 🌺در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است🌸 زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است 🌺 بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است🌸مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است 🌺مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است🌸 6.چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟👇👇👇 فر قبل از پخت کیک گرم نشده است 🌺 شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده استمواد اندازه کافی مخلوط نشده است 🌸 میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است🌸میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است 🌺 از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است🌸 مواد به درستی در قالب پخش نشده است 🌺 کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است🌸 7.چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟👇👇👇 مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است 🌺 سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است🌸مدت پخت کیک طولانی بوده است 🌺 قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است🌸کیک در معرض جریان هوا سرد شده است 🌺مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است🌸مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است 🌺میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است🌸 8.چرا کیک خمیری و سنگین است ؟👇👇👇 مواد کیک خوب مخلوط نشده است 🌺 تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است🌸 مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است 🌺 دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است🌸 9.چرا کیک به قالب چسبیده است ؟👇👇👇 قالب ه درستی چرب نشده است 🌸قالب به درستی اردپاشی نشده است🌺کیک به اندازه کافی نپخته است 🌸کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است🌺 10.چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟👇👇👇 مقدارچربی کیک کم بوده است 🌺مقدار شکر کیک کم بوده است🌸 مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است 🌺بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است🌸مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است 🌺 بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است🌸مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است🌺 کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است🌸☘☘☘☘☘☘☘