2777
2789
عنوان

من چمه؟؟ من مریضم واقعا 😢😭

325 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم من ۲۳ سالمه و دانشجو ام تازه وارد دانشگاه شدم من خانواده ب معنای واقعی ندارم ب قول مشاور فقط اسم خانواده رو یدم میکشم ولی در اصل جمع خانوادگی ندارم

من خییییییبیییببلی خیییییییییلی احساساتیم و به قول دوستان و اطرافیانم شخصیتم یه دختر ترسو کمی افسرده بشدت مهربونم و خوش قلب و اروم و دل گنده اینا چیزاییه ک الان یادم میاد و گفتم 

مشکل من اینه که خیییییییییلی احساساتیم و خیلی دلم میخاد پسری بود تو زندگیم که عاشقش بودم و اونم عاشقم بود پول واسم مهم نیس فقط عاشق هم میبودیم و قصدش دوستی ی روز دو روز نبود واسه همیشه منو میخاست .

اینم نگفتم ک من اصلااااا روحیه ام به دوستی دختر و پسر نمیخوره بشدت وابسته میشم و نمیتونم وارد این رابطه ها بشم از طرفی هم 

خیلی خیلی احساس تنهایی میکنم چون خانواده درست درمونی هم ندارم منم حسساسم واسه خیلیا شاید درد اور نباشه ولی واسه من چرا من بزرگ ترین ارزوم داشتن یه خانواده اس از اونجایی ک روابط بابا مامانم خوب نیس و ب قول مشاور من یه اسیب دیده هستم بخاطر نبود خانواده ک من بشدت ب بودنش نیاز داشتم ک اگه بود من خیییلیییی از اشتباهاتمو نمیکردم و ب ادمای پست و بی ارزش و گرگ صفت اعتماد نمیکردم و عاشق نمیشدم 

دلم میخاد کسی بود عاشقش بودم عاشقم بود مرد بود خیانت نمیکرد ولم نمیکرد واسه تا اخر عنر منو میخاست باهاش ازدواج میکردم بچه داشتم تحصیل میکردم من خیلی تنهام و بشدت این حس داره ازارم میده و همش خیالبافی میکنم و نمیذاره درس بخونم بدجور داره ب درسم لطمه میزنه من چیکار کنم 😭😭😭خواهرانه باهام‌حرف بزنید لطفا 

اگه گفتین کی ام؟😁😜

نمیدونم

فعلا ب همون دوره های مشاوره ادامه بده از نظرم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به قول خودت تو خیلی اسیب پذیر هستی خیلی خیلی مراقب باش که از روی تنهایی با ادم نامناسبی وارد رابطه نشی به پیشرفتت فکر کن به کارایی که علاقه داری برس کلاس برو با کسایی معاشرت کن که انگیزه بالایی دارن به وقتشم موردی برات پیش اومد با نهایت دقت بسنج و بعد دوس شو

اینجا یه خانواده ی بزرگیم پس باهم مهربون باشیم و بی احترامی نکنیم😘
عزیزم به قول خودت تو خیلی اسیب پذیر هستی خیلی خیلی مراقب باش که از روی تنهایی با ادم نامناسبی وارد ر ...

دقیقا شخصیت اسیب پذیری دارم من هدفای خیلی بزرگی دارم واسه زندگیم خیلی سعی میکنم این حس تنهایی رو نادیده بگیرم ولی نمیشه من خیلی احساساتی ام عین خواهرکوچیکمم دوست دارم یکی بود بهش عشقو و علاقمو محبتمو همش سعی دارم این حسو خفه کنم 

ولی تا الان موفق نبودم 😢

اگه گفتین کی ام؟😁😜
حالا  پسره  رفته

بله اون رفت...😭

اون داعون کرد منو بعد رفت 

نگو اقا قبل من با زن مطلقه رابطه داشته ازش hpvمیگیره ک انتقالش ب شریک جنسی صد در صدیه 

گفت دیگه نمیتونم ازدواج کنم

اگه گفتین کی ام؟😁😜

کاش ب درد من دچار نشین هیچ وقت نه خانواده ای هست بهم محبت کنه نه مردی ک واقعا مرد باشه و بشهبهش اعتماد کرد و ابرازعلاقه اش از سر تعغیرات هدرمونی یکی دو روزه نباشه. 

اگه گفتین کی ام؟😁😜