2777
2789
عنوان

من چمه؟؟ من مریضم واقعا 😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست

شما چندتا دوست دختر پيدا كن با اونا وقت بگذرون يك سري هم كلاس هنري موسيقي يا هرچي علاقه داري براي آرامش روحت برو.... ايشالا در طول زمان عشق واقعي هم پيدا ميكني واي با عجله و ناگهاني پيدا نميشه 

بله اون رفت...😭 اون داعون کرد منو بعد رفت  نگو اقا قبل من با زن مطلقه رابطه داشته ازش hpvمیگ ...

باز  خوبه ادم  بوده 

تو رو مریض  نکرده 

تو انتخاب بعدیت  خیلی  محتاط  باش 

واسه روحیه  خودت میگم

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چندتا دوست دختر پيدا كن با اونا وقت بگذرون يك سري هم كلاس هنري موسيقي يا هرچي علاقه داري براي آر ...

فقط یدونه دوست صمیمی دارم 

بخدا دلم میخاد برم این کلاسارو ولی پولش نیست 

دانشجوام تازه این ترم یک و سیصد بابام واسم داده استادا هم همش میگن باید کلاس زبان برین بیرون چون رشتم زبانه 

چقدر زندگی سخت شده کاش میمردم اصلا😭😭😭

دلم خیلی گرفته

میخام برم کتابخونه از این ب بعد درس بخونم تنها جاییه ک دارم کاش بتونم فقط رو درس تمرکز کنم و این حس فراموشم بشه

اگه گفتین کی ام؟😁😜
اینم بگم من مرداد ماه بود کات کردم با پسری ک میگفت قصدم ازدواجه و عاشقتم  ولم‌کرد اونم واقعا ع ...

عزیزم این حس ها رو ما همه گذروندیم ... حالا ک تو خانواده درستی نداره بچسب به پیشرفت خودت بکر تحصیل یا هنر یا  یک کار درست تو جامعه باش دست از تین دوسپسر بازی هوی بیخوود بکش و تو جامعه باش ولی زرنگ باش ازت سواستفاده نکنن.. بعدشم عشق خالی بدون پول ب گوه میکشه

... از من گفتن

..

عزیزم این حس ها رو ما همه گذروندیم ... حالا ک تو خانواده درستی نداره بچسب به پیشرفت خودت بکر تحصیل ی ...

اصلا بحدا اهل دوست پسر بازی نیستم فقط با یک نفر بودم اونم ب قصد ازدواج...

الان واسه خودم برتامه ریزی کردم ک تا اخر تیر ب کجا رسیده باشم و چیکارا کرده باشم و باز تا اخر تابستون برنامه نوشتم و کلا تا دو سال بعدمو برنامه ریزی کردم ولی 

من بدجور شکست خوردم این حس تنهاییه داره هم ازارم میده هم جلو پیشرفتمو میگیره همش خیال بافی میکنم و خودمو تصور میکنم با کسی ک دوستش داشتمو رفت 😭😭😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜
اصلا بحدا اهل دوست پسر بازی نیستم فقط با یک نفر بودم اونم ب قصد ازدواج... الان واسه خودم برتامه ریز ...

واش کن رفت ک رفت تهه پات چون تجربه کردی واست سخته ... چندوقت دیگه میخندی ب این روزها...

یک کش نرم ببند ب مچ دستت تا فکرت مشغول شد کشو بکش رو دستت تا ضربه بخوره  و فکرت میاد سر جااات... گاهی برو کتابخوونه و درسخونها و موفق ها رو ببین انگیزه بگییر

اصلا بحدا اهل دوست پسر بازی نیستم فقط با یک نفر بودم اونم ب قصد ازدواج... الان واسه خودم برتامه ریز ...

تو خود منی

فقط من خانوادم بهتر بود.

فقط و فقط به خدا توکل کن و ازش بخاه ی نفر ک لایقت هس بفرسه برات .

شک نکن جوابتو میده

واش کن رفت ک رفت تهه پات چون تجربه کردی واست سخته ... چندوقت دیگه میخندی ب این روزها... یک کش نرم ب ...

این خاطره هایی ک واسه ادم میذارنو میرن بد ادمو ازار میده یه خاطره هایی ک اون موقع واست شیرین و خنده دار بوده الان یادش میوفتم جیگرمو میسوزونه😭😭😭

ولی حتماااا کتابخونه رو میرم تنها جاییه ک دارم برم

لطفا واسم دعا کنید واسه یکی دوسالم ک شده این فکرا از سرم بپره تا ب اهدافم برسم و عقب نمونم از زندگی

اگه گفتین کی ام؟😁😜
فقط یدونه دوست صمیمی دارم  بخدا دلم میخاد برم این کلاسارو ولی پولش نیست  دانشجوام تازه ا ...

عزیزم منم رشتم زبانه خواستی کمکت میکنم 

اینجا یه خانواده ی بزرگیم پس باهم مهربون باشیم و بی احترامی نکنیم😘