2777
2789
بله واقعا همینطورهمردها هم‌نباید جوری باشن که نگاهی رو جذب کنن این قضیه هم تو دین ما اومده هم تو فره ...

من خودم خانومم میدونم زن ها چطورین ...امروزه آقایون هم اینقدر خوش تیپ و خفن میان بیرون که نمیشه بهشون توجه نکرد و فکرت رو درگیر میکنن ....این یک واقعیت هست نمیشه خودمون رو گول بزنیم بگیم نه خانوما اینجوری نیستن

من خودم خانومم میدونم زن ها چطورین ...امروزه آقایون هم اینقدر خوش تیپ و خفن میان بیرون که نمیشه بهشو ...

خب مگه من چی گفتم؟

گفتم خانمها هم تحریک عاطفی میشن و این تقصیر اقایونه 

شما احتمالا نشنیدین اون خاطره از دوستان شهید ایراهیم هادی رو.این شهید ورزشکار بودن و خب هیکل جذابی داشتن.یه بار دوستشون بهشون میگه دو تا دختر رو دیدم داشتن پشت سرت نگاهت میکردن و لبخند میزدن.شهید وقتی اینو میشنون از فرداش شلوار کردی میپوشن و دیگه لباسی نمیپوشن که جذاب باشه.چون میدونستن گناهه که نگاهی دنبالشون باشه

ولی اینکه اقایون با نگاه به شدت جذب میشن و اینکه خانمها جذابیت جنسی زیادی دارن قابل انکار نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه من چی گفتم؟ گفتم خانمها هم تحریک عاطفی میشن و این تقصیر اقایونه شما احتمالا نشنیدین اون خاطره ...

منم حرفم همینه میگم که هی نگید خانوم ها باید فلان کنن بیسار کنن آقایون هم باید جوری نیان بیرون که ی خانوم از شوهرش سرد بشه ......پس اینجا نتیجه میگیریم که خود داری برای هر دو جنس باید باشه ..زن و مرد زیبا و جذاب فراوان هستند باید انسان حیا و اصالت داشته بتشه مثل موقع روزه داری که شدت گرسنگی و تشنگی بالا هست ولی همه چیز هم فراوان جلوت گذاشته و جذابیت زیاد هم دارن ولی انسان چون تعهد داره به کاری که داره انجام میده روشو بر میگردونه و اصلا نگاهش هم نمیکنه چون نمیخواد گناه کنه ...مرد و زن هر دو برای هم جذابن ...هر دو باید خود دار باشن ...نمیشه بگیم یکی خود دار تر باشه چون اون یکی ضعیف تره

منم حرفم همینه میگم که هی نگید خانوم ها باید فلان کنن بیسار کنن آقایون هم باید جوری نیان بیرون که ی ...

جنس زن و مرد فرق داره اینو نمیشه منکر شد

من یه نظر سنجی به صورت ناشاس میخوندم تو یک پیجی.در مورد تحریکات جنسی.همه آقایون گفته بودن اون یه تیکه از پا که خانمها برهنه میذارن همون قسمت بالای کفش به شدت تحریک کننده اس.آیا از نظر شما این حدود مثلا ۵۰۰ نفر که جواب داده بودن همگی بی اصالت و بیمارن؟نه....این ذاتی جنس مرده .اگربا فلسفه آشنا باشید میدونید که ذاتی یه چیز هیچ وقت از بین نمیره.حالا یکی خیلی شخصیتش هوله یا به قول شما بیماره میره تجاوز میکنه.یکی میره دوست دختر میگیره.یکی هم خویشتن داره تحریک میشه ولی چون جواب بهش نمیده دچار مشکلت روحی میشه.حالا شما میگید مردا همه عین اسب که بهش چشم بند میزنن که فقط جلو رو ببینه یه چشم بند بزنن که فقط نگاهشون رو به رو باشه؟

چاره اش اینه تو محیط عمومی همه تا حد امکان رعایت کنن.هم خانمها هم آقایون و اینکه نیاز های عاطفی و جنسی شون رو تو چارچوب برآورده کنن

راستی اون پبچ در مورد تحریکات خانمها نظر سنجی کرده بود خیلی مفصله دیگه طولانی شد

اولا بخش مهمی از تربیت با دیدن رخ میدهاینکه تو خونه همه اول وقت نماز میخونن بچه یاد میگیره اذان که ...

دختر من تا سه چهارسالگی باهام جانماز پهن میکرد ومثلا نماز میخوند.. اما الان نه هیچ علاقه ای نشون نمیده البته هفت سالشه 

اولا بخش مهمی از تربیت با دیدن رخ میدهاینکه تو خونه همه اول وقت نماز میخونن بچه یاد میگیره اذان که ...

وااااااااای 

امضات مححححححححشر بود دختر 😍😍😍😍😍👌

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چادر بخرین بزارین کمد؟😐میخواد سرش کنه دیگمن میگم هروقت علاقه نشون داد به نماز برید با سلیقه ی خودش ...

شمانگران نباشید خیلی هاذوقشو دارن حتی بچه های سه یا چهار ساله خدارو شکر علاقه نشون میدن چادر نماز مثل بزرگترهاشون میخوان .

لایک نکنید .توروخدا 
چادر بخرین بزارین کمد؟😐میخواد سرش کنه دیگمن میگم هروقت علاقه نشون داد به نماز برید با سلیقه ی خودش ...

شمانگران نباشید خیلی هاذوقشو دارن حتی بچه های سه یا چهار ساله خدارو شکر علاقه نشون میدن چادر نماز مثل بزرگترهاشون میخوان .

لایک نکنید .توروخدا 
من خودم خانومم میدونم زن ها چطورین ...امروزه آقایون هم اینقدر خوش تیپ و خفن میان بیرون که نمیشه بهشو ...

زمان ما خانوم ها اینطوری نبودنا نه ذهنشون نه بدنشون 

تستسترون خانوما زده بالا

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

دختر من تا سه چهارسالگی باهام جانماز پهن میکرد ومثلا نماز میخوند.. اما الان نه هیچ علاقه ای نشون نمی ...

وقت نماز چادر سرت میکنی باهاش خیلی مهربون باش

اینکه تشر بزنی سرو صدا نکن مهرمو برندار و ..نباشه

بعد از نماز یه چیز خوشمزه براش بیار

بگو نمازمو خوندم بیا اینو بخوریم

یا بغلش کن سر سجاده ..

بچه های من الان بزرگ هستن و خداروشکر با این روش ها نمازخون شدن .اونم اول وقت

و اینکه علافه نشون نمیده شاید گوشی و تی وی سرگرمش میکنه

اونا رو محدود کن وقت نماز 

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

وااااااااای امضات مححححححححشر بود دختر 😍😍😍😍😍👌

مرسی دوستم🩷🩷🩷🌷🌷🌷🌷🌷

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

جنس زن و مرد فرق داره اینو نمیشه منکر شدمن یه نظر سنجی به صورت ناشاس میخوندم تو یک پیجی.در مورد تحری ...

توضیح دادن بیهودس یه عده صد درصد مغزشون قبلا باحرفای کسای دیگه پرشده جایی برای این حرفها باقی نگذاشتن .بنابرین هرچی بگی خودشونو زدن به خواب ....

لایک نکنید .توروخدا