2777
2789
عنوان

سرما خوردگی در بارداری

535 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر من هفته ۲۸ هستم دیروز رفتم مطب دکتر منشی سرما خورده بود منم از دیشب توی دماغم میسوزه و چند تا عطسه هم کردم قبله سابقه یه سقط داشتم توی سرما خوردگی😩 طول سرویکسم هم ۲۹ میترسم شدید بشه کسی راه کاری داره که بیشتر نشه و مشکل ساز نشه برام لیمو شیرین و شلغم خوردم دیگه کاری هست راهنمایی کنید لطفا 

من داشتم میمردم دیفن هیدرامین ساده خوردم دو روز بهترم الان 

دوبار پشت سرهم سرماخوردم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی شکم شلغم رو خالی کن یه قاشق عسل بریز سر شلغم رو بزار روش ۱۲ ساعت بزار کنار بعد رقیق میشه خیلی خوبه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
توی شکم شلغم رو خالی کن یه قاشق عسل بریز سر شلغم رو بزار روش ۱۲ ساعت بزار کنار بعد رقیق میشه خیلی خو ...

دیابت بارداری دارم عسل قندم میگذره بالایند توی یخچال میذاری

دیابت بارداری دارم عسل قندم میگذره بالایند توی یخچال میذاری

ن توی یخچال نمیذارم

ولی اگه بده نخور یه وقت فشارت بالا پایین نشه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

منم سرماخوردم.تامیتونی مایعات بخور پرتقال لیمو شیرین.اخرشب هم خواستی بخوابی دوتا پتو روخودت بنداز توخواب عرق میکنی اگه عرق کنی سموم بدنت خارج میشه .شلغم اب شلغم یادت نره حتما بخور.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃