2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه خواهشا بیایید

73 بازدید | 13 پست

نوزاد ده روزه ام...شیر میدم بهش توی بغلم موقع شیر خوردن فورا میخابه تا میزارم توی گهوارش گریه میکنه.باز تا سینمو میگیره میخابه و این جریان مدام تکرار میشه..چیکار کنم شیر رو که خورد بخوابه دیگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولش اکثرا همینطورن.کم‌کم بهتر میشن.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

منم دقیقا مشکل شمارو داشتم.

اگه میتونی حتما به پستونک عادتش بده

بعدم نه ماه تو شکمت بوده، بوی بدنت، لمس پوستت و..همه ی اینا بهش آرامش میده.

تحمل کن.خیلی زود میگذره

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...

طبیعیه

پسر منم همین جوری بود تا دو ماه بعد خوب شد الان بلندش میکنم جابه جا میشه بیدار. نمیشه دیگه

یا اگر میدونی سیر. شده اروم پشتش بزن و. نوازش کن تا خوابش ببره

صدای سفید براش بذار مثل صدای بارون و... امتحان کن ببین با کدوم صدا میخوابه

در اخرین مرحله من بغل خودم میخوابوندمش رو تخت جا به جاش نمیکردم همون. جوری خوابیده سینه میذاشتم دهنش

اغوش مادرش براش ارامبخشه تا حد امکان ب سازش برقص 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
امکان داره برا این  باشه که شیرم کمه؟

شاید

ولی اولش همه بچه ها همینن

سینه ات سنگین بعد. از خوردنش خالی میشه متوجه میشی خودت

دستشویی ش هم اگه ۵-۶ بار در روز باشه یعنی شیر خوب میخوره

شاید ولی اولش همه بچه ها همینن سینه ات سنگین بعد. از خوردنش خالی میشه متوجه میشی خودت دستشویی ش ه ...

سینم کلا شله .اوایل که تازه شیر میومد به سینم سفت بود

وقتی میک میزنه بعدشم فشار میدم میبینم شیر میاد ازش..

سینم کلا شله .اوایل که تازه شیر میومد به سینم سفت بود وقتی میک میزنه بعدشم فشار میدم میبینم شیر میا ...

تایم شیردهی بیشتر کن

چون فکش خسته میشه و خوابش میگیره میخوابه درحالیکه هنوز سیر نشده

وسط شیردهی خوابش میره اروم ماساژ بده پاهاش یا قلقلک بده

از خواب بیدار. شه بخوره