2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم  بزار من بگم برات که همه راه و روش هارو رفتم بیشتر قرص های موجود تو بازار و مصرف کردم  ولی هیچی نصیبم نشد به جز تپش قلب زیاد به جز نفس تنگی حاد به جز زخم معده ووووو.....   هیچ قرصی در جهان وجود نداره که ادم  به تنهایی اون رو بخوره و لاغر بشه هست توش شیشه داره و حتی یه قرصی هست شمارو تو ۱ ماه ۶ الی ۸ کیلو لاغر میکنه ولی  توش شیشه داشت معلوم شد و اینکه به محض ول کردن و نخوردن قرص نتنها وزن از دستت رفتت برمیگرده بلکه دوبرابر اون چاق میشی هزار تا بلای دیگه سرت میاد . من تیروئید کم کار گرفتم و چاق شدم هر کاری کردم مصرف کردم لاغر نشدم اخرش این راه رفتم سالم خوری ورزش  الانم از ۱۲۵ و خورده ای رسیدم به ۱۰۳ ایالا دورقمی دارم میشم  قرصی هست  که بتونه در کنار رژیم و ورزش متابولیسم و سوخت و ساز بدنت و زیاد کنه ولی  اینکه لاغرت کنه خودش به تنهایی ن 

من خودم شخصا چون استفاده کردم خیلی صادقانه میگم قرص زدکا عالیه حرف نداره از یجای معتبرم خرید کردم راضیم الان تو ۳ماه ۸کیلو لاغر کردم خودمم باورم نمیشه این قرص کاری کرده ک هیچ رژیم نتونست از شرکت کیم کالا خریدم زنگ بزن مشاوره بگیر و بعد سفارش بده.

۰۹۱۲۰۷۵۰۹۳۲ _۰۹۱۲۰۱۳۲۸۸۳ _۰۲۱۸۶۰۸۱۱۴۲ 

سلام من دمنوش خوردم جواب نگرفتم ولی  ...

من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید