2777
2789
عنوان

بیبی چک روژان مثبت کاذب داره؟ گیج شدم شانسه منه

| مشاهده متن کامل بحث + 8037 بازدید | 49 پست
اي جان به سلامتي  بما هم خبر بده ببين كلا خبر داشتن بهتر از انتظار پر استرسه  يا مثب ...

اره والا اینو راست میگی، من نزدیک س ساله اقدامم ولی س سال قبلس هم جلوگیری طبیعی داشتم. هم شوهرم ضعیفه هم من ذخیرم پایینه، ولی ماه شهریور برای میکرو رفته بودم ک کنسل شد، خیلیا بعد میکرو چون دارو استفاده کردن طبیعی با همین اوضاع من حامله شدن، بخاطر همین امید دارم وگرنه فکرشم‌نمیکردم خودم میرفتم‌قرص میخریدم تا پری بشم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
باید همین کارو کنم دعا کن مثبت باشه دق کردم دیگه

ان شالله هر چی به صلاحته گلم....+بود برای بقیه مامانای منتظر هم دعا کن...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله هر چی به صلاحته گلم....+بود برای بقیه مامانای منتظر هم دعا کن...

عزیزم جوالمو گرفتم تبتر ۲.۱ بود ک رنج زیر ده منفیه. شانسه منه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عزیزم جوالمو گرفتم تبتر ۲.۱ بود ک رنج زیر ده منفیه. شانسه منه

عزیزمی... عیب نداره گلم..به خدا توکل کن همه چیز درست میشه ان شالله...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار