2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در ارومیه

19086 بازدید | 25 پست

سلام خانما.یه دندون پزشک خوب و کاربلد و بااخلاق میخوام....چندتا دندون ترمیمی دارم که میخوام برم پیشش ....چندین ساله پیش هیچکسی نرفتم چون دندون درد نداشتم و از دندونپزشکی کلا میترسم.....ولی الان میخوام برم همه دندونامو درست کنم که بعدها دردسرشون بیشتر نشه.....لطفا کمک کنین و واقعا یه فرد مطمئن رو پیشنهاد بدین.مرسی ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که شبه بخوای زنگ بزنی.اذیت نشه برات .اشکالی نداره باز خودم میگردم 

پرسیدم گلم،،مامانش گفته خیلی وقت  پیش رفته پیش حامد ذوالفقاری راضی بوده،،ادرسش رو یادش نبود گفت شمارش رو از118بگیر ادرس بپرس،،ایشالا که خوب باشه کارش

وای عزیزم.مال ارومیه ای؟؟؟؟چقدر دوستتون.دارم.

کلی خاطره دارم با دوستم.التن ازش بیخبرم.گوشیمو.دزد زد و شمارمو.عوض کردم همه شماره هام پریدن  

پارسال همین موقع مادربزرگش فوت شد.ابان ماه بود.چقدر زجه میزدـبببنم تو نیستی؟

وای عزیزم.مال ارومیه ای؟؟؟؟چقدر دوستتون.دارم. کلی خاطره دارم با دوستم.التن ازش بیخبرم.گوشیمو.دزد زد ...

نه گلم من نیستم.....انشالله یه راه ارتباطی پیدا کنی و ازش خبردار بشی...

وای دکتر فرید روحی عالیه یک کلمه معجزه میکنه واقعا باسواد و با مهارت. ازدوستام بودن دندونا داغو ...

فرید روحی فقط زیباییه یا برا پر کردن و عصب کشی هم خوبه؟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

برای درمان ریشه و لثه و ... پیش خانم دکتر نگار غیاثوند نرید، خانم دکتر نگار غیاثوند متاسفانه فقط ترمیم سطحی کار می کنند و درمان ریشه و عصب کشی کار نمی کنند و میفرستند پیش یه دکتر دیگه، برای همین کارش طول می کشه.

محل مطب هم ساختمان اورشاد هست که به شدت شلوغ و آلوده است و برای استفاده از آسانسور باید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در ساعات شلوغ معطل بشید.

سامانه آنلاین نسخه نویسی هم ندارد و با توجه به حذف نسخه های کاغذی عملا هزینه عکس و داروی شما آزاد محاسبه میشه.