2777
2789

کسی هست که بچه نداره ولی شوهرش بده ولی بازم نمیخواد جدا بشه ( نه به خاطر دوست داشتن نداشتن.. یه خاطر اینکه کلا نمیخواد ادمه طلاق گرفته بشه

چرا ی کلمه جایگزین مطلقه نمیشه

خیلی رو مخه

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بچه نداشتم ب کلی وضعیتمو تغییر میدادم،میکوبیدم از اول میساختم،اما .....‌بالاخره پدر هر بچه بهترین گزینه ی پدری کردنه😉

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

چرا حس خوبی نسبت ب طلاق ندارید؟ طلاق مگه ننگه؟ خدا عقد رو گزاشته طلاقم گزاشته..یا باهم زندگی کنید یا اگه نتونستید جدا بشید پس این هیچ ایرادی نداره ..تو فامیل میشناسم کسانی رو ک بخاسر اسم مطلقه طلاق نمیگیرن .میسوزن و میسازن ولی حاضر نیستن طلاق بگیرن ..این ینی بی اهمیت شمردن خودت ..ینی تو هیچ ارزشی نداری ..

بهترین راه جدا شده و مستقل شدن..اگرم شرایط مستقلی نداری برو با مادرت زندگی کن ..کار کن .دستتت تو جیب خودت باشع ک ب کسی هم احتیاج نداشته باشی..من خودم تو زندگی اولم خیلی عذاب کشیدم ب زور طلاقمو گرفتم جدا شدم ..بعدشم ازدواج کردم 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
چرا حس خوبی نسبت ب طلاق ندارید؟ طلاق مگه ننگه؟ خدا عقد رو گزاشته طلاقم گزاشته..یا باهم زندگی کنید یا ...

نهذخونهذدارم نه پول... حوصله کار کردنم ندارم.. نازه مگه کار کنم چقد حقوق میدن که بشه هم خرج خودمو بدم هم دو تا بچه رو... سربار بقیم نمیخدان بشم 

نهذخونهذدارم نه پول... حوصله کار کردنم ندارم.. نازه مگه کار کنم چقد حقوق میدن که بشه هم خرج خودمو بد ...

ادمی هست ک بشه تغییرش داد و باهاش زندگی کرد؟ دقیقا مشکلتون چیه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین