2777
2789
عنوان

مامانها یی که نوزاد تپل دارن بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 46 پست
پستونک خودش باعث میشه بچه کمتر شیر بخوره چون بچه فکر میکنه داره سینه میگیره

چجور ترکش بدم خیلی ام وابسته نیستها

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
خوش بحالت غذاهات چی بوده ک چرب بوده

من خودم خیلی شیر و خرما میخورم

و تو غذا هام فقط از روغن کرمانشاهی استفاده میکردم بدون کلسترول و مقوی

گوشت گوسفندی و نهایتا گوشت گوساله

آب قلم برای خورشت و سوپ استفاده میکردم.

باورت نمیشه بچمو که از شیر گرفتم بازم تا یکسال سینم شیر داشت

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ممکنه پستونک تو روند وزنگیری اختلال ایجاد کنه؟ 

پستونک چرا؟ معایبش بیشتر از مزایاشه

خیلی میخواد بهداشتشو رعایت کنی و مراقب باشی,احتمال عفونت گوش میاره,برا لثه ها خوب نیست
آره توی شیر خوردنشون اثر بد داره اکثرا

❤️
6500 که بهتره... پیش شما کم داره ک دوست دارم درشت بشه

گلم هیچ وقت وزن و قد و استعداد نی نی ت توی راه رفتن و حرف زدن و رویش دندون و این موارد رو با نی نی های دیگه مقایسه نکن,ببین استانداردش چیه
وزن تولدش رو هم در نظر بگیر; مهم برات رشد و نمودارش باشه

دختر من موقع تولد3 بود انقده کوچولووو,دو ماهگیش 5600بود ,چهار ماهگیش شد 9
نسبت به بچه های اطراف و فامیل تپل تره, مدام میگفتن چند ماهشه مگه؟ یا مثلا کوچولو ترها میگفتن وای خدا چقد نازه تپلی😐😄 دوست نداشتم !
وزن بچه بالا پایین میشه,موقع رویش دندونش بی قرار میشه و ممکنه اسهال بشه و وزنش کمتر بشه,بعد دندون میاد و اشتهاش بیشتر میشه ممکنه باز وزنش بهتر بشه,راه بیوفته و ورجه وورجه کنه باز کالری میسوزونه😄وزنش کم میشه و همینجوووور ادامه دارد

نگران این مساٸل نباش زیاد,سلامتش مهم تره

❤️
گلم هیچ وقت وزن و قد و استعداد نی نی ت توی راه رفتن و حرف زدن و رویش دندون و این موارد رو با نی نی ه ...

ممنونم عزیزم همینطوره اما دوست دارم تپل تر باشه خوشحال میشم، ثمره زحمتم درشت‌تر از اندازه باشه

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
تو گوگل سرچ کن چی شیر مادر و زیاد میکنه.من شنیدم شربت عسل و رازیانه خیلی خوبه.پسر من 4ماهش پر شده فک ...

چقدر خوب شما چی میخوری؟ 

سعی کن بهش ندی بچه از اشتها میوفته بجاش سینتو بده دهنش

نمیخوره گاهی اوقات بجای اون فعلا شیر دوشیده خودم و تو شیشه کوچیک بزارم دهنش خوابش ببره چطوره؟ 

پستونک چرا؟ معایبش بیشتر از مزایاشه خیلی میخواد بهداشتشو رعایت کنی و مراقب باشی,احتمال عفونت گوش می ...

وااای فکر کنم از همونه که دفعات خوردنش کم شده شده 2 ساعت یبار قبلا ها 1 ساعت یبار خودش می‌خورد اما حالا بزور می اندازم دهتش

من خودم خیلی شیر و خرما میخورم و تو غذا هام فقط از روغن کرمانشاهی استفاده میکردم بدون کلسترول و مقو ...

وااای خوش بحالت عزیزم

من خودم خیلی شیر و خرما میخورم و تو غذا هام فقط از روغن کرمانشاهی استفاده میکردم بدون کلسترول و مقو ...

نتیجه میگیرم آب گوشت و خود گوشت همراه شیرمیتونه مقوی باشه من ام اولا خیلی کباب و آب گوشت میخوردم سریع وزن گرفت و تو 15 روز 950 گرم اضافه کرد و بهداشت گفت خیلی عالیه اما بعدا دچار شقاق مقعدی شدم و بخاطر دفع سخت مدفوع مجبور شدم کم کنم 

سلام رقص سما.     من دخترم ماشالله خیلی تپلیه 2 ماهگی 7500 بود وزن تولد 3100.الان 11 ماهه 18 کیلویه.  شیر خودمم میخوره.  فقط میشینه و غلت میزنه میشه بگی بچتون کی چهار دستو پا و راه رفت؟؟؟؟ 

سلام رقص سما.     من دخترم ماشالله خیلی تپلیه 2 ماهگی 7500 بود وزن تولد 3100.الان 11 ...

سلام من بچه ام 1ماهشه 1500اضافه کرده دکتر گفت خیلی زیاده باید کمتر بهش شیر بدی 

منم کمتر میدم گرسنه اس اصلا نمی‌دونم چیکار کنم

کاش مثل دوتا قبلی نرمال وزن می گرفت نه زیاد نه کم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ماشالا خیلی خوبه تنش سالم باشه پف کردن برا چشه. پسر من ۲ ماهگی ۶۵۰۰ بود

سلام دوستم خوبین ؟ بچه ی گلت خوبه ؟ چندین سال ازاین پستت میگذره خواستم سؤال کنم برای اینکه شیرت چرب بشه اون موقعا چیا میخوردی عزیزم ؟ کلا خوراکت چیا بود تو شیردهی ؟