2777
2789
عنوان

مامانها یی که نوزاد تپل دارن بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 13932 بازدید | 46 پست
همشون اینجوری نیستن... پسرمن خیلی تپل بود ولی تو سه چهار سالگی لاغرشد

تروخدا چی میخوردی که اینقدر وزن داشته

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
پس این همه بچه های تپلی که من میبینم برای کیه؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣

میدونی اونااکثرشیرخشکین 

انگارشیرخشک بهشون یع پفی میده

زیادی دیدم که اینطورن

ازنظرمن همینکه شیرت خوبه وبچت وزن میگیره عالیه دنبال چاق شدنش نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون اینجوری نیستن... پسرمن خیلی تپل بود ولی تو سه چهار سالگی لاغرشد

اره بعضیاشون ک با غذای مقوی و پروتیین چاق شدن رو فرم میان

اما درکل پزشکای خارجی هم میگن ک کوکان باس نرمال باشن ن چاقی مفرط 

میدونی اونااکثرشیرخشکین  انگارشیرخشک بهشون یع پفی میده زیادی دیدم که اینطورن ازنظرمن همینکه ...

درسته یکی از فامیلامون خیلی سنگین و درشته ولی شیرخشکیه

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
آره کلا خوب شیر میخورد و خوب میخوابید

یه مدتیه پستونک میدم یخورده سخت‌تر شیر میخوره 

من خواهرزادم تپل بود ولی ماه ب ماه که قدش رشد میکرد لاغرتر نشون میداد ولی ب قول معروف استخون بندی بد ...

خوش ب حالش

خدا حفظش کنه

بچه دوماهه فک نکنم مجاز باشی چیزی جز شیر خودت و یا شیر خشک بهش بدی

برای زیاد شدن و مقوی بودن شیر خودت ولی میتونی مراقب تغذیه ت باشی و ماهی,زیره,رازیانه,هویج,اسفناج,جو,میوه,برنج قهوه ای اینا بخوری

مهم سلامت بچه س,تپلی باشه چند وقت دیگه میخوای لاغرش کنی😄

❤️
خدا حفظش کنه بچه دوماهه فک نکنم مجاز باشی چیزی جز شیر خودت و یا شیر خشک بهش بدی برای زیاد شدن و ...

ممنونم عزیز دلم

بچه ها ممکنه پستونک تو روند وزنگیری اختلال ایجاد کنه؟ 

تروخدا چی میخوردی که اینقدر وزن داشته

فقط شیر خودمو...

دکتر بخاطر اینکه وزنش یهور رفت بالا خیلی منو ترسوند کی آزمایش گرفتن بعد دیدن هیچ مشکلی ندارن گفتن شیرت پرچربه 

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
فقط شیر خودمو... دکتر بخاطر اینکه وزنش یهور رفت بالا خیلی منو ترسوند کی آزمایش گرفتن بعد دیدن هیچ م ...

خوش بحالت غذاهات چی بوده ک چرب بوده

یه مدتیه پستونک میدم یخورده سخت‌تر شیر میخوره 

پستونک خودش باعث میشه بچه کمتر شیر بخوره

چون بچه فکر میکنه داره سینه میگیره

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄