2777
2789
عنوان

ایده ای واسه پول درآوردن دارین؟؟؟🙄🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 8587 بازدید | 26 پست

شرط بندی گناه و حرامه، ازین پولا تو زندگی بردن واویلاس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور وامیه چطور میتونم بگیرم؟ من شهرستانم

بر ای راه اندازی یه کسب و کار میدن مثلا بخوای یه کارگاه راه بندازی یا مثلا یه گلخونه. کاری که خودت بشی کارفرما و چنتا کارگر بگیری.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دیپلمم میناکاری هم بلدم ولی خب تو این وضع اقتصادی کی دنبال اینجور کارهاست تلاش برای کارم بیهوده هست ...

چرا فکر میکنی تلاش بیهوده ست؟ ما از اصفهان ی ساعت مینا کاری خریدیم یک عالم پولشو دادیم... خیلی گرونه و خیلی طرفدار داره... به نظر من که شروع کن همون مینا کاری که بلدی رو انجام بده و از تعداد کم شروع کن... ان شاالله یواش یواش کارتو گسترش میدی.. هیچکس از روز اول نمیتونه توقع درامد انچنانی داشته باشه... استادم میگفت حتی شده یه مدت بدون حقوق کار کنید تا کارو یاد بگیرید و چم و خم کار دستتون بیاد... توام کارتو شروع کن یواش یواش پیشرفت میکنی... کانال بزن.. پیج اینستا بزن... از کم شروع کن و ان شاالله خدا کمکت کنه... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بر ای راه اندازی یه کسب و کار میدن مثلا بخوای یه کارگاه راه بندازی یا مثلا یه گلخونه. کاری که خودت ب ...

چند وام میدن و چند درصدیه از کدوم بانک

خدایا فقط خودت نه بنده های بی خودت...
چند وام میدن و چند درصدیه از کدوم بانک

گوگل کن و شرایطش رو بخون. من دنبالش نبودم تا حالا.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چرا فکر میکنی تلاش بیهوده ست؟ ما از اصفهان ی ساعت مینا کاری خریدیم یک عالم پولشو دادیم... خیلی گرونه ...

میناکاری هنر اصفهانه ولی من اصفهان نیستم شهرستانم 

شهر ماهم که خیلی دنبال اینجور کارها نیستن قبلا هنرجو داشتم الان همینم ندارم.. کانال و گروه داخل تل و سروش دارم ولی بی فایده ست😥

خدایا فقط خودت نه بنده های بی خودت...
میناکاری هنر اصفهانه ولی من اصفهان نیستم شهرستانم  شهر ماهم که خیلی دنبال اینجور کارها نیستن ق ...

به نظرم تلاشتو بکن... پیج اینستا داری پس تبلیغ کن... از شهرای دیگه سفارش بگیر

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

سلام به نظر من خرید و فروش ارز دیجیتال اگر با آموزش و تجربه همراه باشه سود آورے خوبے داره .ولی اگه حوصله آموزش رو ندارین میتونید ارزهاے معتبر و آینده دارے مثل اتریوم و بیت کوین و سولانا و کاردانو و ریپل و پولکادات و غیره رو تو کف قیمت بخرید و  وقتے به سود مورد نظرتون رسید بفروشید و یا اینکه تو کف بخرید اما نفروشید و هولد کنید (نگهدارے بلند مدت) منظورم از کف قیمت زمانے هست که قیمت ها ریزش شدید ے داشته .اگه هم خواستین تو صرافے ایرانے فعالیت کنید من فکر میکنم بیت پین گزینه خوبیه که من لینڪ ثبت نام رو گذاشتم که حاوے کد رفرال یا همون کد دعوت هست .

یعنی اگه از طریق لینڪ زیر ثبت نامتون رو انجام بدید صرافے بیت پین تو معاملاتے که انجام میدید ۱۵٪ تخفیف میده

https://bitpin.ir/signin/?ref=Z5aIC1vB

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۶۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش۴۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

باسلام 

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( pCSCxnhZE ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۵ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .