2777
2789

شما از جهیزیه تون چه چیزایی عوض کردید 

مبلمان 

فرش 

تخت 

پرده ظرف چینی 

پلاستیکی و....

چه تو این ده سال عوض کردید 

من پرده هاما عوض کردم 

خیلی دلم میخواد عوض کنم وسیله سرویس قاشق چنگال و چینی 

اما پول ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی. خونه بزرگتر شد یه دست مبل و یه فرش و یه سری پرده اضافه کردیم. همه چی سالمه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من ۱۰ سال ازدواج کردم تخت خواب وکمد وویترین و میزآرایش وجاکفشی رو انداختم دور چون بدرد نخوربود اتاق خواب هام رو کمددیواری کردم عوضش ؛  مبل رو انداختم دور و پرده و فرش رو عوض کردم  ظرف وظروف وقابلمه خودم از همه چیز جدید ها خریدم وسایل برقی لباسشویی و تی وی ویخچال مارک خوب شوهرم خریده بود اون موقع هنوزم نوهستن استفاده میکنم ، وسایل برقی هم از اون موقع اسپرسو ساز و سبزی خوردکن وآبمیوه گیر . آب مرکبات گیر. چرخ خیاطی .خردکن همزن کاسه دار میوه خشک کن گوشتکوب برقی . آب انارگیر . خردکن . اینارو خریدم من اصلا جهاز درست وحسابی نداده بودند بهم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

تلوزیون و یخچال و لباسشوییمو عوض کردم.مبلمم ک انداختم رفته بچه هام ترکونده بودن پول دستم بیاد میگیرم فعلا باید دوسال رکاب بزنیم واسع قسط همینا😅😬

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من ۱۰ سال ازدواج کردم تخت خواب وکمد وویترین و میزآرایش وجاکفشی رو انداختم دور چون بدرد نخوربود اتاق ...

من جهیزیه خوبی نداشتم 

خودم سرخکن توستر 

آب مرکفکیر 

ساندویچ ساز 

زودپز 

خریدم 

درضمن بخاری رو هم شوهرم داد به یه نیازمند خونمون شوفاژ داره میز تی وی رو هم دادم مادرشوهرم بجاش سنگ آنتیک زدیم پشت تی وی چیزی از جهازم تو خونه به چشمم نمیخوره فقط چرخ گوشت و پلو پز موندن 😅😅 چای سازهم سوخت رفت پی کارش

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️