2777
2789

تو خودتون یا اطرافیانتون کسی رو میشناسین که درآمد خوبی داشته باشه و خودش از صفر شروع کرده باشه یا ایده ی خاصی داشته و تونسته عملیش کنه🙋‍♀️

🌷😍بیاین از هم ایده بگیریم 😍🌷

خدایا فقط خودت نه بنده های بی خودت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده که خب چی خوندی؟ چ حرفه ای بلدی؟ باید تلاش کنی بخاطرش... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

ایده خوب ۱ پدر پولدار داشته باشی ۲ پدر مردم در بیاری ۳ پدر خودت در بیاری عین ...... زحمت بکشی تا پدرت در بیاد بعدش بچه ها کیف و حالش ببرند  تو وقتش نداری      

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

اره یکی از دوستای سابقم

با دیپلم ازدواج کرده بود بدون تحصیلات دانشگاهی

الان یه آموزشگاه فنی و حرفه ای داره از خودش  تو ناحیه  7تیر تهران

کلا پشتکار بالایی داشت و پیگیر بود. با وام خودفرمایی اول یه جا رو کرایه کرد و آموزشگاه زد بعدم کم کم ملکش رو خرید و گسترش داد. درامد بالایی داره و حدودا همسن مامانمه.

دو تا بچه هم بزرگ کرد و شوهرداریم کرد و تو کارشم موفقه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ایده که خب چی خوندی؟ چ حرفه ای بلدی؟ باید تلاش کنی بخاطرش... 

دیپلمم

میناکاری هم بلدم ولی خب تو این وضع اقتصادی کی دنبال اینجور کارهاست تلاش برای کارم بیهوده هست اوایل بهتر بود ولی الان نه

دیپلمم میناکاری هم بلدم ولی خب تو این وضع اقتصادی کی دنبال اینجور کارهاست تلاش برای کارم بیهوده هست ...

منم دوست دارم درآمد داشته باشم

فکر نمیکنم تو این اوضاع اقتصادی کارهای هنری درآمد مناسبی داشته باشن

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
اره یکی از دوستای سابقم با دیپلم ازدواج کرده بود بدون تحصیلات دانشگاهی الان یه آموزشگاه فنی و حر ...

چجور وامیه چطور میتونم بگیرم؟

من شهرستانم

اره رئیس کارخونه بستنی میهن اولش با چرخ دستی بستنی میفروخته دوره گرد بوده تلاش کرد و ب هدفش هم رسید ...

اینجور کارها شانس هم میخواد

خدا به ماهم شانس بده🙄