2777
2789

اره من استفاده کردم نه اصلا واسه من که حساسیت ایجاد نکرد

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حساسیت زا باشه  درمان عفونته

دستت درد نکنه

ی لحظه حساس شدم

چون چندتا داروخونه رفتم و نداشتن هی با هم صحبت میکردن دلم ب شک افتاد ب دکترمم دسترسی ندارم ک بخوام سوال کنم

دستت درد نکنه ی لحظه حساس شدم چون چندتا داروخونه رفتم و نداشتن هی با هم صحبت میکردن دلم ب شک افتاد ...

خیالت راحت باشه عزیزم مشکلی نیست 😘😘

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
خداروشکر، ممنونم💓

خواهش میکنم ❤

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓