2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با نخوردن ناهار شوهرم یکماه 3کیلو کم کرد 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

اشتباهه محضه

بدون ورزش فقط غضلات آب میشن و بدن شلی خواهی داشت و اینکه صدردصد برگشت پذیره شامم وعده مهمیه نمیخوای پرکالری بخوری نصف سینه مرغ ابپز کن بخور یا عدسی  یا تخم مرغ ابپز یا سالادد

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

همسر من ۵ روزه رژیم شروع کرده ۳ کیلو کم کرده.روزی ۵۰ دراز نشست..همه جیزم میخوره فقط خیلی کم..حذف کردن وعده غذای اصلا درست نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من رژیم بودم همه چی میخوردم ولی کم 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

صبحانه کامل میخوردم

ناهار نصف قبل از رژیم میخوردم

شام در حد سه چهار لقمه اونم چون شوهرم دوست نداشت تنها شام بخوره. میان وعده اصلا نمیخوردم.

نون خیلی کم برنج در حد ۶ تا ۸ قاشق بیشتر خورشت میخودم

غذای خودمو جدا میکردم که بدون روغن باشه.

حدودا ۵ کیلو در عرض یک ماه کم کردم.

البته من فقط دو سه کیلو اضافه ورزن داشتم.

وقت ورزش کردن هم نداشتم فقط گاهی وقتی غذا درست میکردم تو اون فاصله حلقه میزدم و فقط راه میرفتم همین.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
صبحانه کامل میخوردم ناهار نصف قبل از رژیم میخوردم شام در حد سه چهار لقمه اونم چون شوهرم دوست نداشت ...

منم فقط میخوام پنج کیلو کم شم. اینجوری کم مشیم پس؟