2777
2789
عنوان

گلو درد

4595 بازدید | 18 پست

سلام

دوستم گلوش خیلی درد میکنه چون اولش سرما خورده بود دیشبم من پنجره ها رو باز گذاشتم اینجوری شده 

چی بهش بدم بخوره زود خوب شه ؟،دمنوش گیاهی ،از امپول و اینا متنفره ،دارو های شیمیاییو هم فعلا وللش

تو نت نوشته اسطخودوس و مریم گلی (اما اینا ک مسکن هستن )

ی چیزی رو معرفی کنید ک بدونم میکروب کشی میکنه ،یا نوشتن سرکه ی سیب (من شنیده بودم ،سرکه واسه سرما خوردگی سمه و میکروبو تو بدن نگه میداره)

در کل ویتامین سی بخوره تا بدنش قوی بشه و مبارزه کنه ؟ یا بعضی از دارو های کیاهی خاصیت میکروب کشی دارند ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسلم نداشتین یکم آب لیمو تازه با آب ولرم بده بجای آب بخوره

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

یه کتری هم آب بذار جوش بیاد بعد بخور بده

بره زیر پتو و عرق کنه

البته اتاق رو گرم کنین تا باز سردش نشه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
الان خوابگاهیم خودتون بهتر از من میدونین ک عسلایی ک الان از یوپرمارکت یا توی شهر غریب میتونم پیدا کن ...

عب نداره همون شکر میخوام فشارش نیوفته

سرکه هیچ نوعش برای سرماخوردگی خوب نیست

دقیقن منم از. به اصطلاح طب سنتی و اسلامی خسته شدم کلا بعضی حرف ها و دستور عملاشون غلط و بی پایه است 

ما ایرانیا انگار خیلی ع چیزا رو نمیدونیم 

😂سرما خوردگی مگه فشارو میندازه؟

ابلیمو فشار رو میندازه😒😒😒