2777
2789

پسری که 3 سال ازتون بزرگتره 

پولداره منظورم تیلیونر هست نه یه پولدار معمولی

قیافش معمولیه زیاد جالب نیست

خانوادش عالین از هر نظر

یه خواهر و یه برادر کوچیک تر از خودش داره

و خانواده شما در برابر اونا صفر باشن

پسره کلا خیلی کسیو محل نمیده و فقط با پولدارای اطرافشه

خیلی موزیه پسره

خیلیم دوست دختر داشته خیلییییییییییییییااااااااا

با همچین فردی ازدواج میکنین یا نه؟

اها راستی کارش هم با باباش و عموش هست دقیقا نمیدونم کارش چیه همه کار میکنن

نظرتون چیه؟ لطفا هی سوال نپرسین فقط اگه میشه بگید همچین ادمی مناسب شما هست؟

راستی دختره هم دندان پزشکی میخونه و خانوادش در برابر اونا صفر بحساب میان دختره هم خوشگله 

پسره هم رشتش مدیریت هست یه چیز تو همین مایه ها

بچه ها توروخدا اگه میگین نه دلیل حتما بگین اگر هم میگین اره بازم دلیل بگید لطفا

چنتا چیز هم میگم دختره خودش سوناتا داره باباش پرادو داره اما در برابر خانواده پسره صفرن

پسره هم خانواده ی خیلی معروفی داره و پدرشون یکی از دولتیان

ازتون ممنونم

بچه ها ببخشید که تکراریه اما توروخدا وقتی مگید اره یا نه حتما دلیل بگید لطفا ببخشید ولی توروخدا دلیل بگین

پ.ن: دوستای گلم این شخص من نیستم :/

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

فهمیدین پولداره یا بیشتر توضیح بده؟؟؟

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

اگه دوسش داشته باشم

اره

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیلیونر توی ایران وجودنداره😂😂😂😂😂حتی بابای سیاسیش

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

من اصلا به این آدم نمیرم چون پس فردابایدبیام مثل بچه هاتاپیک بزنم شوهرم خیانتکار شوهرم دست بزن داره شوهرم ازپولداری زیاد بدجوری خوشی زده زیردلش

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

بستگی به علاقه طرفین داره و اینکه اخلاق های همو بتونن بپذیرن یا نه من اگه بودم باهدس ازدواج نمیکردم چون طاقت سرکوفت و کم محلی ندارم بعدم خودت کمی مگه دکتری ماشین داری کسی هستی برای خودت با هم سطح ات ازدواج کن

لایک نکنیییییییید

نه

من نمیتونم با کسی که قبلا با خیییییییلی دختر بوده آرامش داشته باشم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️