2777
2789

سلام یکی یه چیستان بهم گفته گیر کردم توش حیثتیه بببنم کسی میدونه چی میشه؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهوشا  بیاین

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

آن چیس رنگش بنفش اسمش نام بکی از شهرهای ایرانه اگه نقطشو بردلریم بر مرد حلال میشه اگه یک نقطه بهش اضافه کنیم بر زن حلال میشه هرروز باهاش روبرو میشیم شبا دوسش داریم روزا ازش متنفریم از آخر اسم یه پرنده گران قیمته از اول اسم یه ورزش پرطرفداره

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
پست اول میزدی تا بگی که حیثیت واست نمیمونه

وای حول شدم دیر تایپ کروم

چیستانت سرکاریه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
چیستانت سرکاریه

نه بخدا☹ تو گروه فامیلی زدنش