2777
2789
عنوان

قدم از عشقم بلند ترهههه😑😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست و غلطشو نمیدونم ولی شنیدم سیرابی باعث بلند شدن قد میشه؛بگو بیشتر مصرف کنه

کفش لژدار بپوشم

چقد اختلاف داره قدتون؟؟

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
جثم بزرگه نسبت ب اون

ای بابا خوب خودتو لاغر کن یا چه میدونم‌همسرت چاق بشه توهم‌لاغر تر از اینی ک‌هستی بشو.اگ خیلی خیلی اذیتت میکنه ک باید منتفی کنی ولی ب نظرم‌زیاد بد نباشه اگ‌حرف مردم‌ اذیتت نکنه

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

عزیزم من قدم 169 پارتنرم 170 اوایل مهم بود برام ولی اینقد ویژگی ها عالی داره به چشمم نمیاد البته ایشون خیلی از من درشت تره من شاید 1/4ایشون باشم من فعلا روم نشده بگم کفش لژ دار یا لژ بخره بعدا میگم ولی موردی نیس عزیزم فقط خودتو لاغر کن