2777
2789

مواد کراتینه بدون فرمالدئید 

خودت بخر بده آرایشگر انجام بده برات

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مواد کراتینه بدون فرمالدئید  خودت بخر بده آرایشگر انجام بده برات

میخوام همینکارو کنم مارک خوب میشناسی عزیزم؟

مواد بگیرم دیگه فقط باید دست مزد بدم؟

آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام همینکارو کنم مارک خوب میشناسی عزیزم؟ مواد بگیرم دیگه فقط باید دست مزد بدم؟

فقط یه مارک بدون فرمالدئید هست

اسمش رو یادم رفته 

از مغازه دار بپرس ولی روی بسته هم حتما بخون قسم آیه دروغ زیاد میخورن برای فروش!

بله فقط دستمزد باید بدی و خیلی آرزونتر میشه 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پس چیکار میکنع؟

عزیزم من آرایشگرم فرمالید باعث صافی میشه اگر نباشه اون نتایجی نداره بعدم خیلی عوارض داره باعث سرطان و ریزش مو مو حساسیت میشه حتی اگر ماسک مو هم آرایشگر براتون بذاره درکل من توصیه نمیکنم برا چن هفته این همه عواقب و بپذیری

عزیزم من آرایشگرم فرمالید باعث صافی میشه اگر نباشه اون نتایجی نداره بعدم خیلی عوارض داره باعث سرطان ...

من شنیدم اگه باشه باعث سرطان اینا میشه نمیدونن والا 

قیمت کراتین با دستمزد چقدره شما کدوم شهرید؟

آرامش
من شنیدم اگه باشه باعث سرطان اینا میشه نمیدونن والا  قیمت کراتین با دستمزد چقدره شما کدوم شهری ...

من کرمانشاه هستم تقریبا کراتینه مو تا یک و دویست در میاد البته بستگی به حجم مو داره گلم درکل من این کارو انجام نمیدم چون چیزی به ضرر مشتری باشه بخاطر پول انجام نمیدم

من شنیدم اگه باشه باعث سرطان اینا میشه نمیدونن والا  قیمت کراتین با دستمزد چقدره شما کدوم شهری ...

http://www.salamatnews.com/news/58518/چرا-محصولات-کراتینه-مو-منجر-به-بروز-سرطان-می-شود-

من چند ساله موهامو کراتین میکنم و از دو سال پیش با برند لابرا اشنا شدم از طریق آرایشگرم هم کراتین هم ماسک بعد کراتین و هم شامپو بعد کراتین از برند لابرا استفاده می کنم خیلی راضی ام قیمتش هم مناسبه