2777
2789
عنوان

بارداري بعد از سقط ١٤هفتگي

235 بازدید | 24 پست

سلام خانما خواهش ميكنم بياييد تجربياتتون بگيد 

من سقط تو ١٤هفته به علت حادثه داشتم 

و الان پنجمين ماه بعد از سقطه كه اقدام كردم از ماه پيش ماه پيش نشد،اين ماهم كه موعدم ٨روز ديگست،دفعه پيش هم ماه اول شدم 

كسي بوده ديگه بعدش باردار نشده 

يا اگه شده چند وقت بعد بعد از چند ماه تلاش 

خواهشن بگيد🤕🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

چرا انقدر نگرانی؟؟؟همین اظطراب و نگرانیته که باعث میشه بارداریت عقب بیفته

دکترت چی گفت بهت؟نگفت چند وقت صبر کنی بعد اقدام کنی؟؟ معمولا میگن بعد از ۶ ماه باید اقدام کنی.تو زود شروع کردی عزیزم.استرسو از خودت دور کن

چرا حامله نشی؟!!وقتی ی بار شدی یقین داشته باش که بازم میشی.به امید خدا🌷

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤
من هفته 10 سقط داشتم، بعد از کورتاژ شش ماه جلوگیری کردم، دومین ماه بعد از اقدام باردار شدم، یعنی هشت ...

منم كورتاژ شدم ،تازه يه بارم تو دوران عقد خودم پنج هفته سقط داشتم 

دكتر گفت شش ماه بعد از كورتاژ صبر كني؟

علت سقط شما چي بود؟

سلام چرا انقدر نگرانی؟؟؟همین اظطراب و نگرانیته که باعث میشه بارداریت عقب بیفته دکترت چی گفت بهت؟نگ ...

دو بار شدم دفعه پيش عقد كرده بودم چهار سال پيش كه پنج هفته قرص خوردم 😔

يعني دوباره ميشم 

شما ديدي دور برت بعد از سقط زود دوباره حامله بشن مثلا يك سال طول نكشه

عزیزم چرا سقط شد ؟ عجله نکن باردار میشی ولی  کمی به بدن ت استراحت بده

تصادف 😔الان ماه پنجم بعد از سقط هست كه اين ماه و ماه پيش اقدام داشتم ،الان كه موعدم نرسيده هنوز 

ماه پيش هم كه نشد و من همش ميترسم چون اون دودفعه قبل يكيش كه ناخاسته شد با جلوگيري اين هم كه با اقدام اول و ماه اول 

دو بار شدم دفعه پيش عقد كرده بودم چهار سال پيش كه پنج هفته قرص خوردم 😔 يعني دوباره ميشم  شما ...

آآآآره عزیزم فراوون.......یکی دو ماه قرص ال دی بخور بعدش اقدام کن.سریییع حامله میشی.این قرصا خیلی خوبن.رحم رو آماده میکنن.من دو بسته مصرف کردم بعد از اتمام بسته دوم حامله شدم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤