2777
2789
عنوان

بارداري بعد از سقط ١٤هفتگي

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
تصادف 😔الان ماه پنجم بعد از سقط هست كه اين ماه و ماه پيش اقدام داشتم ،الان كه موعدم نرسيده هنوز&nbs ...

عزیزم انشالله خدا زود زود یه نی نی سالم و صالح بذار تو دلت نگران نباش ولی ۶ ماه استراحت میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیسه آبش سوراخ شد.اره کورتاژ شد

دقيقا اتفاقي كه براي من افتاده بود 

خوب خداروشكر پس ميشه 

انقدر دارم غصه ميخورم😔لطفا برام دعاكنيد با صلاح خدا اين ماه مامان بشم

دقيقا اتفاقي كه براي من افتاده بود  خوب خداروشكر پس ميشه  انقدر دارم غصه ميخورم😔لطفا بر ...

عزیزم شما فکر میکنی چون کورتاژ شدی حامله نمی شی؟  من دو تا دختر دایی ام کورتاژ شدم الان هر دو بچه دارن

عزیزم شما فکر میکنی چون کورتاژ شدی حامله نمی شی؟  من دو تا دختر دایی ام کورتاژ شدم الان هر دو ب ...

بله فكر ميكنم مثلا چون ديت برزن به رحم الان ديگه مشكل داره 

واي مرسي گفتين چند ماه بعد از كورتاژ ؟و ميدوني چند وقته خامله بودن كخ كورتاژ شدن؟

بله فكر ميكنم مثلا چون ديت برزن به رحم الان ديگه مشكل داره  واي مرسي گفتين چند ماه بعد از كورت ...

یکی ۱۱ یکی هشت هفته بود اتفاقا شوهراشونم متخصص بودن گفتن کورتاژ بهتر یکی بعد از شش ماه اقدام کرد ۳ ماه بعدش حامله شد ولی یکیشون یکسال بعد که دکترم گفته بود عادیه 

بله فكر ميكنم مثلا چون ديت برزن به رحم الان ديگه مشكل داره  واي مرسي گفتين چند ماه بعد از كورت ...

تازه یکی از دوستام تو پنج ماه دور از جون همه دوقلوها از دست داد کورتاژ شد آخرش .الانم نی نی داره