2777
2789
عنوان

عقده ای شدم کسی روم غیرتی شه 🙁🙁

636 بازدید | 52 پست

هیچ کس رو من غیرتی نمیشه ....دیروز اما کلی ذوق کردم . یه خواستگار دارم که تقریبا اکی همه چی ...منتظر کارهای اداری شیم که تموم شه 😂😂دیشب ساعت هشت بعد از کار گفت کجایی ؟گفتم اومدم بیرون آژانس نیست برگردم (محل کارم خارج شهر )

گفت تنها نریاااا  ....زنگ بزن آژانس بیاد ...انقدر گفت ...کلی ذوق کرده بودم ...منم کرم درونم فعال شده بود مدام میگفتم حالا اگه نبود پیاده میرم چیزی نیست که ...

اونم کفری شده بود . .

دلم یه عالمهههههه غنج رفت ...عقده ای شدم اصلا  😂😂😂

چون من تنها زندگی میکنم ...دختر آزادی ام ..کلی عقده و کمبود تلنبار شده رو دلم 😂😂😂😂😂

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من دستش برسه منو میذاره کارتن یخچال رومم گونی میکشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عه منم اینجوری ام😂😂

دلم میخواد شب اجازه نداشته باشم بیرون بمونم

اما میمونم و کسی ککش هم نمیگزه😫

ولی نمیتونی تحمل کنی به حرف قشنگه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
آقا افرین غیرت یعنی همین!!!!نه اینکه طرف بگه غلط کردی این وقت شب بری بیرون    

الان واقعیت بود یا طعنه ؟،من متوجه نشدم 😂😂😂

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂