2777
2789
عنوان

عقده ای شدم کسی روم غیرتی شه 🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 52 پست

منم یه پسر خاله دارم روم خیلی حساسه ولی بیشتر دلم میگیره میگم کاش از دلش برم بیرون اخه نمیخامش و میدونم اذیت میش

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
عه منم اینجوری ام😂😂 دلم میخواد شب اجازه نداشته باشم بیرون بمونم اما میمونم و کسی ککش هم نمیگزه😫 ...

ارهه...زنگ میزنم خونه میگم دارم میرم سفر ..همه میگن اکی ...هیچ کس نمیگه نهه بشین سرجات😂😂😂

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بیرون که میری سرتو میندازی پایین نگاتو یثبه یه پیثسره بندازی خفت کردم شیفم شد😤😤

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
ارهه...زنگ میزنم خونه میگم دارم میرم سفر ..همه میگن اکی ...هیچ کس نمیگه نهه بشین سرجات😂😂😂

چ خانواده اوپنی داری

چطور انقد ازادت گذاشتن؟خانوادتن اینطورین؟؟

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
مبارکه عقد کیه؟

عقد نمیدونم ..اما جشن نمیگیریم ...جهیزیه هم چون هردومون تنها زندگی میکنیم یه سری ضروریات داریم ...هزینه نمیکتیم ....

خندم گرفت 😂بخدا ما. دیوننه ایم تا وقتی کسی رو آدم حساس نیست آدم دوست داره ینفر براش اینجوری کنه ول ...

انقدر عقده ای ام ...با هم رفنیم بیرون یه بارگیر نداد ...حرصم گرفت 

میخوای ازین ببعد بما نی نی سایتیا بگو از ما اجازه بگیر

حتی روت غیرتی میشیم 

منکه کتکت هم میزنم 

😒😒😒

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

اییییی من از هر ترفندی ک بگی استفاده کردم ک شوهرم اجازه بده یکم شلوارم کوتاه باشه امااااا اصلاااا و ابدااااا اگه اجازه بده...غیرت میخای چیکار بابا

خواستنمو دیدی! حالا بشین نخاستنمو ببین
میخوای ازین ببعد بما نی نی سایتیا بگو از ما اجازه بگیر حتی روت غیرتی میشیم  منکه کتکت هم میزن ...

اره زندانیم کن یکم عقده هام برطرف شه 😂😂

فکم افتاد الان پسرا تا هشت شب بیشتر جرات ندارن بیرون خونه بمونن 

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...