الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداجونم شکرت بخاطر همه چیزاَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما صَلَّیْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌاَللّهُمَ بارِکْ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما بارَکْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌمعنی:ترجمه : یا الله برحضرت محمد و آل او درود بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او درود فرستادی همانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستییا الله برحضرت محمد و آل او برکت بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او برکت فرستادیهمانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستیتیکر تولد یکسالگی محمد جانم
شاید یهو دردت بگیره عین من. من قبلش درد نداشتم. زودتر دنیا آمد.
چند هفتگی دردات شروع شد منم اخرامه درد ندارم
خداجونم شکرت بخاطر همه چیزاَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما صَلَّیْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌاَللّهُمَ بارِکْ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما بارَکْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌمعنی:ترجمه : یا الله برحضرت محمد و آل او درود بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او درود فرستادی همانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستییا الله برحضرت محمد و آل او برکت بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او برکت فرستادیهمانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستیتیکر تولد یکسالگی محمد جانم
اواخر اذر،ولی دوس دارم ۷ دی باشه..نمیدونم چیکار کنم بیفته عقب
اصلا اینجوری نگو.معلوم نیس بچه چه جوریع شرایطش.عقب هم بندازی ممکنه خدا نکرده اب دور جنین کم بشه یا خدا نکرده خفه شه..این دم اخری حوصله کن.ممکنه مدفوعشو بخوره.هرچی دکترت میگه گوش کن.ان شالله سالم دنیا بیاد