2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ی لحظه میاین

578 بازدید | 54 پست

بچه ها رابطم با شوهرم افتضاحه ، ی پسر دو ساله دارم ، خیلی با سختیها کنار میام، شوهرم عادت کرده ، الان دیگه خسته شدم میخام طلاق بگیرم،چیزی به نامش نیست ، تو خونه ای نشستیم به نام پدرشه، به نظرتون بخام جداشم مهریه بهم تعلق میگیره! اخه چیزی نداره ازش بگیرم! واقعا موندم تو زندگی . چکار کنم به نظرتون، نگین بشین زندگی کن ، فقط  اگه فکر میکنین میتونم مهریه بگیرم راهنمایی کنین برم جلو 

بیچاره بچه هاتون😢آخه اگه مشکل دارید چرا بچه دار میشید ، گناه دارن😔

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک قصدت فقط مهریه گرفتنه مهم نیست چیزی بنامش باشه یا نه دادگاه برات قسط بندی میکنه تا در حد توانش ...

واقعا نمیشه باهاش هیچ جوره کنار اومد، خستم کرده ، ولی مهریه حق زنه، باید ی پشت و پناهی داشته باشم بعدش

نه دیگه وقتی چیزی نداره از کجا بیاره بده شما

طلاق نگیر اخرش که خونه یا ملکی چیزی بهش میرسه

الانم که حتما اجاره نمیدین

مونده بد بودن رابطه با شوهرت که ما نمیدونم از چه نظر بده

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

عزیزم توی همه زندگی ها مشکلات فراوون هست. بزرگ کردن بچه بی پدر واقعا سخته، نمیگم بشین با همین شرایطی که داری زندگی کن، ولی چراصورت مسئله رو پاک کنی. سختی های زندگیتو بپذیر و قدم قدم به جنگش برو زندگیتو اصلاح کن، خدا چنین قدرتی به ما داده... شما مادری باید قوی باشی نه منفعل، با قوت بمون و مشکلات زندگیتو حل کن.