2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ی لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اونوقت دلیل محکم داری برا طلاق ،اخه بعضی اقایون وقتی زنشون مهریه میگیره از رولجبازی طلاق نمیدن ت ...

ینی چی دلیل محکم، خیانت دروغ فحاشی و خیلی چیزای دیگه 

واقعا نمیشه باهاش هیچ جوره کنار اومد، خستم کرده ، ولی مهریه حق زنه، باید ی پشت و پناهی داشته باشم بع ...

خب وقتی ک اینو میگی یعنی تصمسمتو گرفتی

هرچند همیشه از نظر من راهی وجود داره

ولی خب اگه اون اسرار کنه ک طلاق نمیدم دادگاه میگه مهریه تو ببخش و طلاق بگیر ولی در غیر اینصورت مهریه برات قسط بندی میشه و ماهیانه باید بهت بده

عزیزم توی همه زندگی ها مشکلات فراوون هست. بزرگ کردن بچه بی پدر واقعا سخته، نمیگم بشین با همین شرایطی ...

منم قبلا نظر شما رو داشتم ولی یه شرایطی پیش میاد که آدم‌به ته خط میرسه شوهر من درکل آدم بدی نیس ولی هیچ جوره نمیتونیم باهم کنار بیایم

خب وقتی ک اینو میگی یعنی تصمسمتو گرفتی هرچند همیشه از نظر من راهی وجود داره ولی خب اگه اون اسرار ک ...

شوهرم خیلی پدرسوخته س، میدونم بخام جدا شم طلاقم نمیده . منم نمیخام بدون مهریه برم از زندگی

منم قبلا نظر شما رو داشتم ولی یه شرایطی پیش میاد که آدم‌به ته خط میرسه شوهر من درکل آدم بدی نیس ولی ...

دقیقا گاهی اوقات شرایطی پیش میاد که طلاق بهترین گزینه میشه براادم ،حداقلش اینه که شاید به اسایش برسی بعد طلاق،بعدم لازمه ی یه زندگی خوب تلاش دوطرفه ماجراس نه که یه نفر خودشو به آب و آتیش بزنه اون یکی انگار نه انگار

کلا فقط تو کار مهریه ایا

اگه چند ماهی یه سکه میشه واست پشت و پناه بسم الله

بچه پیش کی باشه؟

اگه میگی طلاق نمیده مهریتو بگیری که دیگه اصلا طلاق نمیده

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
مدرک محکم ینی چی؟ 

مثلا اگه خیانت میکنه بتونی ثابت کنی یا دست بزن داره شکایت کنی پرونده سازی کنی ،چون متاسفانه طبق قانونای احمقانه ی مملکت توهرچی اونجا بگی بدون مدرک قبول نمیکنن 

دقیقا گاهی اوقات شرایطی پیش میاد که طلاق بهترین گزینه میشه براادم ،حداقلش اینه که شاید به اسایش برسی ...

آره واقعا حرفتون درسته، شوهر من نکات مثبت هم داره ولی بدی هاش بیشتر منو اذیت میکنه تا اینکه خوبیش خوشحالم کنه

وای نگووووو با یه بچه طلاق ... من تو مهدم فقط من میدونم بچه ی طلاق یعنی چی بخدا دلم گرفت نکن عزیزم، همیشه خراب کردن راحت تر از ساختن دوباره س ، تلاشت رو بکن دوباره

خدایا به حق بزرگواری و بخشش خودت درهای رحمت رو به روی ما بندگان خطاکارت باز کن که جز تو پناهی نداریم .
کلا فقط تو کار مهریه ایا اگه چند ماهی یه سکه میشه واست پشت و پناه بسم الله بچه پیش کی باشه؟ اگه م ...

خب شاید زندگی براش خیلی سخته که با بچه ام نمیتونه تحمل کنه و بمونه،با بچه ام خیلی زور داره به نظرم ادم مهرشو نگیره من الان خودم دارم جدا میشم دوساله عروسی کردم  بچه ندارم مهرمو بخشیدم ولی اگه بچع داشتم صددرصد مهرمو میگرفتم