بچه ها رابطم با شوهرم افتضاحه ، ی پسر دو ساله دارم ، خیلی با سختیها کنار میام، شوهرم عادت کرده ، الان دیگه خسته شدم میخام طلاق بگیرم،چیزی به نامش نیست ، تو خونه ای نشستیم به نام پدرشه، به نظرتون بخام جداشم مهریه بهم تعلق میگیره! اخه چیزی نداره ازش بگیرم! واقعا موندم تو زندگی . چکار کنم به نظرتون، نگین بشین زندگی کن ، فقط اگه فکر میکنین میتونم مهریه بگیرم راهنمایی کنین برم جلو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم قبلا نظر شما رو داشتم ولی یه شرایطی پیش میاد که آدمبه ته خط میرسه شوهر من درکل آدم بدی نیس ولی ...
دقیقا گاهی اوقات شرایطی پیش میاد که طلاق بهترین گزینه میشه براادم ،حداقلش اینه که شاید به اسایش برسی بعد طلاق،بعدم لازمه ی یه زندگی خوب تلاش دوطرفه ماجراس نه که یه نفر خودشو به آب و آتیش بزنه اون یکی انگار نه انگار
مثلا اگه خیانت میکنه بتونی ثابت کنی یا دست بزن داره شکایت کنی پرونده سازی کنی ،چون متاسفانه طبق قانونای احمقانه ی مملکت توهرچی اونجا بگی بدون مدرک قبول نمیکنن
وای نگووووو با یه بچه طلاق ... من تو مهدم فقط من میدونم بچه ی طلاق یعنی چی بخدا دلم گرفت نکن عزیزم، همیشه خراب کردن راحت تر از ساختن دوباره س ، تلاشت رو بکن دوباره
خدایا به حق بزرگواری و بخشش خودت درهای رحمت رو به روی ما بندگان خطاکارت باز کن که جز تو پناهی نداریم .
کلا فقط تو کار مهریه ایا اگه چند ماهی یه سکه میشه واست پشت و پناه بسم الله بچه پیش کی باشه؟ اگه م ...
خب شاید زندگی براش خیلی سخته که با بچه ام نمیتونه تحمل کنه و بمونه،با بچه ام خیلی زور داره به نظرم ادم مهرشو نگیره من الان خودم دارم جدا میشم دوساله عروسی کردم بچه ندارم مهرمو بخشیدم ولی اگه بچع داشتم صددرصد مهرمو میگرفتم