2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ی لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که تو زندکی از حکمت و صلاح خدا خیری ندیدیم

آخه دوست خوبم ما کجای عالمیم که حالا افکار و نظرات و دیدمون به جا و درست باشه!

ولی این رو امام ما، راهنمای ما به سوی حقایق عالم، امام سجاد(ع) فرزند امام حسین (ع) در طلب خیر از خدا میگن:

بار خدايا، از تو راه خير را مى‏طلبم، كه تو به آن آگاهى. پس درود بفرست بر محمد و خاندان او و هر چه خير است براى من مقدر فرماى.

و به ما الهام كن شناخت راهى را كه بايد اختيار كنيم. و آن را وسيله‏اى ساز كه به آنچه براى ما مقرر كرده ‏اى راضى باشيم و در برابر حكم تو تسليم شويم.

پس غبار ترديد از دل ما بزداى و ما را به يقينى چون يقين مخلصان يارى فرماى.

بار خدايا، براى ما مخواه كه در شناخت آنچه براى ما گزيده‏ اى عاجز آييم، آنگاه تقدير تو را حقير شماريم‏

و آنچه را خشنودى تو در آن است مكروه داريم و به راهى رويم كه ما را از سرانجام نيك دور دارد و به غير عافيت نزديك گرداند.

خداوندا، ناخشنودى ما را از قضاى خود به خشنودى بدل فرماى و هر حكم تو را كه دشوار مى ‏شماريم بر ما آسان گردان.

در دل ما انداز كه مطيع اراده و منقاد مشيت تو باشيم، تا در گزاردن هر كار كه فرمان داده ‏اى در آن شتاب ورزيم, درنگ نكنيم

و در هر كار كه خواسته ‏اى درنگ كنيم, شتاب نورزيم و آنچه را كه تو دوست مى‏ دارى ناخوش نينگاريم و آنچه را تو ناخوش مى ‏دارى اختيار نكنيم.

بار خدايا، كار ما به راهى انداز كه فرجامش پسنديده ‏تر بود و سرانجامش بهتر، كه هر فايدت كه از تو رسد گرانبهاست و هر بخشش كه كنى عظيم است و هر چه خواهى كنى، و أنت على كل شي‏ء قدیر

آخه دوست خوبم ما کجای عالمیم که حالا افکار و نظرات و دیدمون به جا و درست باشه! ولی این رو امام ما، ...

امروز خیلی خیییلی دعا کردم که مشکلم‌حل بشه حل نشد که هیچ تازه جدی به طلاق فک میکنم

امروز خیلی خیییلی دعا کردم که مشکلم‌حل بشه حل نشد که هیچ تازه جدی به طلاق فک میکنم

این دعای سی وسه صحیفه سجادیه‌س پیداش کن و از ته دل بخون، و اینکه امام رضا(ع) میگن امام بابای مهربون ماست، نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام توی مفاتیح هست از ته دل بخون و از بابای واقعیت کمک بخواه که مشکلاتت رو حل کنه...

حتی حتی اگر خدای نکرده خیرت در طلاق باشه خودشون بهت آرامش و راه درستش رو نشون بدن

ممنون بابت صحبتاتون،توروخدا برام دعا کنید

باردارم، با امیدبه پاکی طفل معصومی که در شکممه دعا میکنم، ان‌شاءالله به زودی بهترین ها برات رقم بخوره و توی زندگیت آرامش برقرار باشه عزیز

باردارم، با امیدبه پاکی طفل معصومی که در شکممه دعا میکنم، ان‌شاءالله به زودی بهترین ها برات رقم بخور ...

😍😍ان شاءالله به سلامتی عزیزدلت رو به دنیا بیاری و با آرامش و دل خوش بزرگش‌کنی،جون همون‌کوچولوت از ته دلت برام دعا کن😔😔😔😔