2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ی لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 54 پست
منم قبلا نظر شما رو داشتم ولی یه شرایطی پیش میاد که آدم‌به ته خط میرسه شوهر من درکل آدم بدی نیس ولی ...

عزیزم دقیقا همونجا که احساس بن بست می‌کنی خدا میگه به من تکیه کن، زندگی مشترک خیلیییی باارزشه همین که شوهرت آدم بدی نیست واقعا کافیه.... خیلی گره ها با دعا و سپردن به خدا حل میشه، فقط آدم نباید جاخالی بده منم توی زندگیم بالا پایین داشتم مثل همه،ولی وقتی به ته خط رسیدم جاخالی ندادم و صورت مسئله رو پاک نکردم وایسادم و به خدا گفتم من نمیتونم فقط خودت درستش کن او صداقت و استحکام رو توی آدم ببینه به بهترین شکل درستش می‌کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید زندگی براش خیلی سخته که با بچه ام نمیتونه تحمل کنه و بمونه،با بچه ام خیلی زور داره به نظرم ا ...

من کار به جداییش ندارم هیشکی از رو دلخوشی اسم طلاق نمیاره حتما که آخر خطه منظورم به اینه که شوهری که چیزی به اسمش نیستو میخواد قسطی چند ماه یه بار یه سکه بده(که اگه بده) این نمیشه پشت و پناه اینده زن 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
عزیزم دقیقا همونجا که احساس بن بست می‌کنی خدا میگه به من تکیه کن، زندگی مشترک خیلیییی باارزشه همین ک ...

میدونم حرفم کفره ولی من هرچی دعا میکنم انگار تبدیل به نفرین‌ میشه امروز تصمیم گرفتم که دیگه هیچوقت دعا نکنم امروز یه لحظه ذکر گفتن و قرآن خوندن از دهنم نیفتاد ولی کانلا برعکس شد

شاید مشکلای شما مثل ما انقد فجیع نبوده که تونستی بمونی 

شاید، شایدم بوده.... ولی من میگم امتحان کنید خدارو در جایی که براش خیلی مهمه امتحان کنید.... حفظ بنیان خانواده برای خدا خیلییییی مهمه شما به این خاطر بایست و خالصانه با خدا حرف بزن، بگو مسئله‌ت چیه برای خودخواهیات نمیخوای جداشی.... ولی شرایطت اینه و کاری از دستت نمیاد خودت کارم رو درست کن... بشین قشنگ حرف بزن با خودش، من امتحان کردم، واقعا جواب میده...

من کار به جداییش ندارم هیشکی از رو دلخوشی اسم طلاق نمیاره حتما که آخر خطه منظورم به اینه که شوهری که ...

اره درسته ولی باز از هیچی که براش بهتره ولی خودش باید دنبال استقلال مالی باشه حتما برا خودش چون نهایتا قسط بندی بشه ماهی پونصد شیشصده که تو این زمونه پولی نیس 

تو که واقعا داری میگی بدنیس ،منظورت اینه تفاهم اخلاقی ندارید باهم؟

وقتی میگم بد نیس یعنی اهل هرزه بازی و خیانت نیس ، خسیس نیس قبلنا خیلی خیلی خوب بود اصلا نمیدونم‌چرا اتقد عوض شده من خودمو تغییر دادم یه مدت غر نزدم محبت کردم خوب نشد که هیچ بدتر هم شد

میدونم حرفم کفره ولی من هرچی دعا میکنم انگار تبدیل به نفرین‌ میشه امروز تصمیم گرفتم که دیگه هیچوقت د ...

نتیجه رو بسپر دست خودش، ماخیلی کوچولوییم... دنیارو از نظر تنگ خودمون میبینیم او از بالا به مااحاطه داره نیازی هم به ما نداره چه رسد به ناراحت کردن و اذیتمون، فقط باید مهربونیشو باور کرد و خودمون رو به دستش بسپاریم... جز خیر ازش نخواه و ذره‌ای بخل در او وجود نداره که بخواد دریغ کنه فقط باید باور کنیم که او مربی ماست و بیشتر و بهتر خیره حقیقی مارو می‌دونه... اگر وظیفه تو دعاست دعاکن، او خوب وظیفه خودش رو بلده (اجابت رو، جاش رو، وقتش رو....)حتی اگه من و شما نفهمیمش

سلام 

هیچ نوع تحمیلی در حرف من نیست 

زندگی بعد از طلاق برای یک زن سختی های زیادی داره

به جای از بین بردن یه زندگی میشه به ساختن دوبارش فکر کرد 

بلند شو و زندگیت رو بساز عزیز دلم 

اگه بخوای میتونی شادترین زندگی رو بسازی برای خودت و خانوادت ان شاء الله 

ان شاء الله زندگیتون روز به روز شیرین تر و قشنگ تر بشه