و الان پشیمونم از ازدواجم دوسدارم بمیرم این چه اشتباهی بود من کردم نیاید با شوهرم ازدواج میکردم خیلی سرده و اذیتم میکنه خستم از دستش دوسدارم طلاق بگیرم ولی شرایطشو ندارم دوسدارم بمیرم و از این زندگی راااحت بشم
خب ببین من کلی از خواستگارام رو میبینم هم تو فامیل خودمون هم پسر عموی همسرم قبل همسرم اومده بودن خواستگاریم کاملا سنتی ولی من داشتم درس مسخوندم و قصد ازدواج نداشتم بعد مدتی همسرم مادرشون اومدن خواستگاری و من با ایشون ازدواج کردم
یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
منم دیروز دوست پسر قدیمیامو دیدم خخخخ رفتیم.توی یه امامزاده با خانواده شوهرم دیدیم دعاست بعد نشستیم دعا گوش بدیم.نگو که دعا مال اینا بود از پذیراییشونم خوردیم اونم منو دید ولی اصلاااا نگاه نمیکرد چقد عوض شده بود داشت کچل میشد نکته جالبش اینجاست خووهرشوهرم با یکی از فامیلای نزدیکش هم کلاسی از اب در اومد این پسره هم دوست دوران بچه گیاست نریزین سرم
وای منم دقیقا روزی که خواستگارمو دیدم با شوهرم بحثم شده بود و قهر کرده بودم خونه ی بابام بودم.اینقد پشیمون شدم.الانم هنوز پشیمونم شوهرم بهم خیانت میکنه.الانم خونه ی بابامم.فاز قهر و اینا مامان بابام میگن یا باید آدم شه این بار یا طلاقت بده.ما داماد هرزه نمیخوایم
در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋