2777
2789
عنوان

خاستگار قبلیمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 35 پست

اتفاقا من یه روز دیدم دوست پسرم بود هم خواستگارم 

بابام مخالف بود بهم خورد 

شوهرمم میدونست چون دوست خیلی دورش بود ولی نمیدونست کیه

منم تازگی فهمیدم دوست دورشه.

برا شب نیمه شعبان نذری میدادن ازدم خونشون رد شدیم وایساد شوهرم سلام علیک

تو ماشینو ندید خداروشکر ک منو ببینه

بااینکه خیلی پولدارتر بود

ولی یه سری از رفتارای شوهرمو بیشتر میپسندم هرچند برام پول خیلیییز مهمه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت خیلی بده دل ادم میشکنه جوری که هیچ وقت قلبت صاف نمیشه باهاش

واقعا.پیامارو فرستادم ببین.ولی چ فایده من دیگه نمیخوامش

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اره پشیمونه البته بیشتر مردا بعد خیانت پشیمون میشن

این بار پنجم شیشمشه ک پشیمونه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

زنده ایی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم کسی که خودکشی کنه و با خودکشی بمیره حالا میخواد بخاطر یه مرد احمق باشه یا مشکلات زندگی که هیچ کدوم ارزشش رو ابدا نداره تا روز قیامت توی اون دنیا در حالیکه مثل زندانی ها به غل و زنجیر میکشنش عذابشم میدن باید تا روز قیامت زجر بکشه. خدایی مردا ارزش این همه سیاه روزی و بدبختی رو دارن؟ خودکشی گناه کبیره است عزیزم مگه الکیه به همین راحتی ازش حرف میزنی. هیچ کسو هیچ چیز توی دنیا ارزشش رو نداره آدم بخواد بخاطرش خودشو ازچاله در بیاره به چاه بیندازه. همه مشکل دارن مشکلاتی که گفتنشم آدمو میتونه شکنجه بده چه برسه تحمل کردنش. عاقلانه با مشکلاتت رفتار کن دنبال راه حل باش. اتفاقا اگه اهل خلاص شدن از وضعیتت هستی باید دنبال راه های عاقلانه باشی راه دیگه ای جز عاقلانه فکر کردن واسه راحتی وجود نداره باقی بی راه اس. ماشا الله بچه که نیستی. به حرفام فکر کن امضامم حتما بخون گلم. امضام اعتقادمه که بهش رسیدمم. پس تو هم میتونی.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀