2777
2789
آره والا .آدم فکر میکنه دو تا مرد دارن با هم حرف میزنن نه اینکه یه طرف زن باشه ... نه لطافت نه ادب ن ...

چند وقت پیش تو یه تاپیکی دوتا باهم بحثشون شد وااااای مونده بودم بخندم یا گریه کنم به شوهرای هم میگفتن عشق من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش تو یه تاپیکی دوتا باهم بحثشون شد وااااای مونده بودم بخندم یا گریه کنم به شوهرای هم میگفت ...

😯😯😯

وای . آره دیدم دعواها رو .ولی این دیگه چی بوده !!!

این کاربری غیرفعال شده است

اینا خوبه بابا خانما عکس النگو و انگشترای دوزاریشونو میزارن میگن خانمااا به نظرتون خوبه اخه جقد کمبو ...

آره والا اینو بگو یکی نیست به این بدبختا بگه آخه النگو وهر کوفت دیگه خریدی دیگه تموم شده نظرمیخوای چیکار 

شام جوجه خوردی یا هرچی به ما چه واااقعا کمبود داره موج میزنه خدا شاهده نفرت انگیز شده 

من تو همین سایت کارای گلدوزیمو گذاشتم بعد یک خانمی گفت برای جهازم رومیزی میخوام

اومد تلگرام

فک کنید حتی رفتم براش پارچه قیمت کردم طرح پسندید کلی بهش تخفیف دادم چون تازه عروس بود اخر موقع پرداخت پول بلاکم کرد😐

اینقدر ناراحت شدم چون من کلی راه رفتم تا یه پارچه با قیمت مناسب و اینکه کار گلدوزی روش راحت باشه قابل شستشو و با دوام باشه پیدا کنم

آره والا اینو بگو یکی نیست به این بدبختا بگه آخه النگو وهر کوفت دیگه خریدی دیگه تموم شده نظرمیخوای چ ...

انگار مثلا ما بگیم وای چقد زشته فوری اسنپ میگیره میبره تعویض‌میکنه 

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
آره والا اینو بگو یکی نیست به این بدبختا بگه آخه النگو وهر کوفت دیگه خریدی دیگه تموم شده نظرمیخوای چ ...

من تو تاپیکای عکس هم خیلی میخندم

اینکه عکس میزارن و نظر میخوان و جالبه همه منتظرن و اخرش به فحش و گزارش ختم میشه😂😂

انگار مثلا ما بگیم وای چقد زشته فوری اسنپ میگیره میبره تعویض‌میکنه 

اینجا حتی نمیتونی از اعتقاداتت بگی چون بازم فحش میخوری

وفتی اینقدر بده چرا میام واقعا؟ 🤔🤔🤔😂