2777
2789
تو گوگل سرچ میکنی دومین سایت بعد نی نی سایت که میاد بالا رو تاحالا رفتی بخونی؟ 

نه فقط نی نی سایت

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دادخواستی است مبنی بر کنترل سخت یا حذف ماده شیمیایی «دی هیدورژن مونوکسید» توسط دولت  ...

H2O آب 😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

سرزمین عجایب.

با عضویت توی نی نی سایت واسه خانواده ی شوهر کلا رفتم تو قیافه.دیگه هیچکدومشون رو مثل قبل تحویل نمی گیرم.دیگه اون آدم سابق نشدم هرگز😢😢😢😢

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
بیشتر سایت خودنمایی  یکی دماغ میذاره  یکی لاک میزنه دستاشو نشون میده  یکی لباسشو م ...

منم موافقم

واسه خودنمایی حتی چه دروغایی که بهم نمیبافن تازه با کاربری دیگشون به خودشون فحش هم میدن😂

دیدم نسبت بہ زندگیم خیلی بھتر شدہ،،،وقتی خانما ھمش از بدیای شوھراشون تایپیک میزنن ،وقتی میبینم شوھرمن اصلا اون بدیارو ندارہ،(خیانت،کتکزدن،خساست،بددھنی،ایرادگیری،غر زدن وخیلی چیزای دیگہ ،،اوایل فکر میکردم شوھرم بدہ الان خدارو شکر میکنم😁😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شوهرم فهمید من واقعا براش خیلی زن خوبی ام خخخخ آخه برخی تاپیک های اسکرین شات را میدم ببینه ... میگه ...

احسنت

من تازگیا چنتا فحش ابدار ازینجا یاد گرفتم که تو گنجینم نگه داشتم😂😂

وقتی باهم بحثشون میشه رو میخونم میمونم که خدایا از کجا این حرف هارو میارن

شما به اطلاعات خوب خودت نگاه نکن عزیزم اینو تاپیک کن ببین چنتا میدونن    

آره واقعا خیلیا نمیدونن چیه

شرط می بندم اصلا متن رو متوجه نشدن فقط فهمیدن یه ماده خطرناکه😃😃😅😅

احسنت من تازگیا چنتا فحش ابدار ازینجا یاد گرفتم که تو گنجینم نگه داشتم😂😂 وقتی باهم بحثشون میشه ر ...

آره والا .آدم فکر میکنه دو تا مرد دارن با هم حرف میزنن نه اینکه یه طرف زن باشه ... نه لطافت نه ادب نه متانت نه ... هییییچ 

این کاربری غیرفعال شده است

سرزمین عجایب. با عضویت توی نی نی سایت واسه خانواده ی شوهر کلا رفتم تو قیافه.دیگه هیچکدومشون رو مثل ...

😂

منم گاهی اوقات میگم چرا من اینقدر با اینا خوب تا کردم نکنه پررو شن😑

بیشتر سایت خودنمایی  یکی دماغ میذاره  یکی لاک میزنه دستاشو نشون میده  یکی لباسشو م ...

اینا خوبه بابا خانما عکس النگو و انگشترای دوزاریشونو میزارن میگن خانمااا به نظرتون خوبه اخه جقد کمبود چقد خود کم بینی ،والامن چیزی بخرم میبرم قایم میکنم میگم یکی نداره بخره ناراحت میشه بهبه جاش استفاده میکنم 

اون یکی میگه دیشب شام جوجه خوردیم 

اون یکی میگفت من خیلی لاکچریم چون عینک دودی وشلوار لی میپوشم 

خدایااااا توبه

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار